Nesze!szer

Finoman nőies: Valentina Blush

2017. július 27.

 

img_1539.JPG

 

 

 

A Valentino márkáról senkinek nem kell magyarázni és az illataikról sem. Tavasszal jött ki egy újdonság, ami nőies, krémes, gyümölcsös és virágos egyszerre. Lágy illat, tényleg igazán finom, stílusos. Úgy ölel körbe, mint egy selyem sál. Nem szoros, de szépen íveli a nyakadat. Kacér, de nem ordít az arcodba. Alexis Dadier volt az orr, nekem a narancsvirág és a praliné a legérdekesebb és finomabb benne. De a legszebb valahogy mégis a selymessége, krémessége. És a cseresznye is izgalmas.

 

Egyáltalán nem öncélú a parfüm, hanem nagyon, de nagyon stílusos. Csak olyanoknak ajánlanánk, akik hajlandóak nemcsak farmert hordani, hanem szoknyát, esetleg ruhát felvenni. Ami tetszik benne, hogy nem átlagos, nem unalmas, de közben meg abszolút viselhető, hordható, egy nőies illat aura része tud lenni. Luxus érzést ad. Az üvege pedig egy csoda! Perpaolo Piccioli tervezte, köszönjük neki. Persze, tudjuk, ahány orr, ahány bőr, annyi ízlés, de most ez nekünk betalált. Aki a női energiáit szeretné "használni" és nem férfi energiákkal állandóan az asztalra csapni, annak receptre írnánk fel! 

(Nálam ilyen narancsos lett az üveg a képen, de jóval rózsaszínesebb!)

Valentino Valentino Blush EdP 80 ml - 34 000 Ft, 50 ml - 27 000 Ft

 

valentino_valentina_blush_poster.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1712693599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása