Nesze!szer

Ha utálsz hajat mosni

2017. július 25.

 

 

fullsizerender_44.jpg

 

Igen, persze. Vannak azok, akik csak tíz perc alatt megmossák a hajukat és huss. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, ne olvass tovább. Számomra a hajszárítás az egyik legborzasztóbb dolgok egyike a világon. Hosszú és unalmas - ez a baj vele és ez nem kevés. Tehát minden fellelhető dologra felkapom a fejemet, vagy hajamat, ami ezt rövidítheti, orvosolhatja. 

Két új varázsszert fedeztem fel most, mindkettő a kiváló Redken márkától való. Az egyik a Blow Dry Pillow Proof Express Primer, amely gyakorlatilag a szárítást gyorsítja és hővédő is. Vicces, hogy a hajra is van már primer, de miért ne, ugye?! Ne feledd, ezt a törölközőszáraz tincseidre kell fújnod és előtte rázd össze. Rázva, nem keverve! A másik termék, ami kijött náluk, na, azt előszeretettel használom, amikor már a copf is ciki... ez a száraz sampon. De ez nem a gagyi kategória, abból már sokkal találkoztam. Ez a redkenes nagyon jól felszívja a felesleges faggyút és gyakorlatilag rögtön érzed, hogy sokkal, de sokkal selymesebb a hajad! A hajtőre fújjad, ne máshová! A kiszerelésük is trendi, szeretni fogod. Egy okos lánynak ezek a legjobb fegyverei lehetnek!

Redken Blow Dry Pillow Proof Express Primer 170 ml - 3 990 Ft, Blow Dry Pillow Proof Two Day Extender 153 ml - 3 990 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7612684887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása