Minden, ami ezen a nyáron történik Veled, egy több mint egy éven át tartó záróakkordokkal, ha úgy tetszik karmakörök lezárásaival kezdődő, majd ezek által gyökeres fordulatokat, minőségi változásokat, szintemelkedést és új kezdeteket hozó időszak meghatározó felvezetése.

Szó szerint FEL vezetésről van szó, amelynek során kiemelkedhetünk hosszú idők mókuskerekeiből.

Hiszen az komfortzónánkat elhagyni hívó, vagy akár megszokásainkból, bemerevedett élethelyzeteinkből kirobbantó Uránusz bolygó, a lelki összegzéssel járó befejezések stációjában, vagyis a Halak csillagaiban jár, és egész nyáron a FEL-felé, azaz az Égbe vezető halacska fonalánál halad, amely fonál segít összekapcsolódni szellemi vezetőnkkel, Isteni lényünkkel, illetve a Teremtővel.

Mindez annak érdekében történik, hogy HAZATALÁLJUNK végre, rátaláljunk arra az útra, arra az élethelyzetre, arra a tevékenységre, arra a társra, amiben, és akivel megérkezés élményt tudunk átélni.

Ebben a folyamatban rá tudunk ébredni arra, hogy a ’porból lettünk porrá leszünk’ küldetésnek –aminek tudatában lehet, hogy eddigi életünk nagy részét átkínlódtuk földhöz ragadva- a valósága nem más mint, hogy CSILLAGporból lettünk… Avagy a csillagokból jöttünk és a csillagokba is térünk vissza, Istenemberhez méltón, teremtő lényként, nem pedig az anyag rabságában szenvedő szolgaként…

Látod, ilyen az, amikor valamiből kimarad a fény, elmarad a csillag, s a valódi bölcsesség, vagyis az Égi üzenet helyett marad a kilátástalannak tűnő mókuskerék, amiből akármilyen gyorsan teker az ember, nem tud szabadulni. Mert a kivezető út nem előre van, hanem a kiemelkedés irányába, fölfelé. Ezt az irányt mutatja meg a mostani nyár.

Tehát, ami most történik Veled az mind arra mutat, hogy számodra merre van a kitörés lehetősége!