Nesze!szer

Intenzív női energiák a levegőben

2017. július 21.

 

 

barwerd_van_der_plas_170611_p1a4202.jpg

 

barwerd_van_der_plas_170611_p1a4404.jpg

 

barwerd_van_der_plas_170611_p1a4428.jpg

 

 

Felgyorsult világunk nem kíméli a nőket, hiszen megannyi elvárást zúdít a nyakukba, sokan pedig gyakran erejükön felül próbálnak ezeknek megfelelni. Olykor megállni a lábunkon egy férfias világban és megőrizni spontán, ösztönös nőiességünket azonban igencsak nehéz. Ennek kapcsán négy ismert személyiség összeállt, hogy megmutassa, a nők igenis bármire képesek, ezért búslakodás helyett ünnepelnünk kell személyes győzelmeiket (a legapróbbakat is) és elért eredményeinket. Hiszen a szépség nem a kamu ideálokból, hanem egy nő belső erejéből fakad.

A hölgyek név szerint, Irina Shayk(modell), Ana Ivanovic (profi teniszező), Ella Mills (szakácsművész és vállalkozó) és Dakota Johnson (színésznő), az Intimissi szeptemberben induló #insideandout kampányán keresztül juttatja el üzenetét, a kivitelezés módja pedig forradalmi a fehérneműk történetében; a bugyis hirdetések alapmotívumain túlmutatva hangsúlyt ugyanis ezúttal nem a szexualitásra, hanem a kampányarcok erősségeire, ambícióikra és integritásukra, vagyis a mindennapi életükre helyezi a hangsúlyt.

"A szereplők fantasztikusak, de én magát a kihívást is szerettem: egy fehérnemű kampánnyal kommunikálni, benne olyan nőkkel, akik tetőtől talpig fel vannak öltözve. Szerettem volna megragadni, hogy néznek ki és hogy érzik magukat ezek a nők, amikor fehérneműt viselnek a ruhájuk alatt.” – mondja Mario Testino, a kampány megálmodója, akinek egyébként a mostani az első közös munkája az Intimissivel.

Nesze!Dóri

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5812669321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása