Nesze!szer

Hajóra fel! Hajó, vagy hotel?

Innen tíz perc alatt a Familyparkba érsz: Katamaran hotel

2017. július 18.

 

fullsizerender_14.jpg

 

fz106218.jpg

 

fz106239.jpg

 

Annyian, de annyian kérdeztétek a Familyparkos post után (ITT találod), hogy hol érdemes megszállni, mi hol aludtunk, hogy gondoltuk, írunk erről egy rövidkét nektek. Sokat matekoztunk rajta indulás előtt, hogy is ideális a vidámparkba menni. Így arra jutottunk, ha Ausztriában alszunk, az a legegyszerűbb, mert akkor nyitásra ott leszünk könnyen és frissen a szórakoztatóegységnél. Ruszt gyakorlatilag néhány percre van a Familytől. És valami gyönyörű kis városka - olyan, mint egy ékszerdoboz. Ha még nem jártál, jártatok ott, akkor bakancslistás lehet! 

 

Itt találtunk (eléggé szeretem a hajókat!) egy Katamarán nevű szállodát. Az egész olyan tényleg, mintha egy hajón lennél. Nem, nem imbolyog, hanem minden hajós jellegű. A padló, az asztalok, a fürdőszobában még a polcok is, mintha egy katamaránon vagy vitorláson lennénk. Kék-fehér szépség és minden olyan természetesen jó feelinget áraszt, letisztult, mert ugye a kajütben is jól érzed magad. Néhány száz méterre van a Fertő-tótól is, így a strandra sétálva is leérsz a kikötőből. Az egész barátságos, osztrákosan precíz és tüchtig. Sok képet nem készítettünk, mert nem készültünk írni róla, de azért mutatunk ezt-azt. Meleg szívvel ajánljuk, ha mennétek. Ja, és a reggeli is isteni, a parton pedig van egy csodás éttermük. Nyilván az is úgy néz ki, mint egy katamarán... 

A Katamarán hotel oldalát ITT találhatjátok! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2612669995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása