Nesze!szer

1 000 ft alatt szupertartós ajakrúzsok

2017. július 13.

 

lips-1774130_1280.jpg

 

 

Kevés bizsergetőbb érzés létezik egy sminkfanatikus számára, mint amikor szuper olcsón juthat hozzá egy termékhez, amelynek minősége lekörözi még a fels kőkategóriásnak címkézett társait is.

Többek között ezért kutyakötelességünknek érezzük, hogy megosszuk veletek szívünknek eddigi legkedvesebb, hosszan tartó szerelmét, az Essence Longlasting ajakrúzsait. Merthogy nem lehet őket nem szeretni, hiszen mindent tudnak, amit egy hosszan tartó rúzstól elvárhatunk; intenzív színt biztosítanak, nem szárítanak, ugyanakkor tartósak. A felvitel körülményessége miatt sem kell aggódni, napközben bárhol, bármikor könnyedén újrakenhető. Dióhéjban tehát a fedése szuper, az állaga pont megfelelően krémes, az árát mindenképpen megéri (849 Ft,-).

Árnyalatai között a finom nude árnyalatoktól kezdve az intenzív vörösig mindenki megtalálja a kedvére valót, mi azonban egyértelműen mellettük tesszük le a voksunkat:

02-All you need is red

16-I am yours!

22-The girl next door

25-Poppy pink

26-All- time favorite

Nesze!Dóri

Képek:pixabay.com

 

lipstick-1531857_1280.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8512632623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása