Nesze!szer

Ha nem tudsz nélküle élni, pedig... karmikus kapcsolatok

2017. július 09.

 

karmikus_kapcsolatos.jpg

 

Mivel a karmikus kapcsolat egy vérszerződés, amelyben önként vállalunk kötelezettségeket, ezért szerencsés, ha ezt be is tartjuk. Az ilyen típusú munkán mindig áldás van, az el nem végzése pedig járhat negatív visszhanggal életünket tekintve. Azt is tudni kell, hogy a karmikus feladat legtöbbször nem a legkönnyebb út. Viszont mindig sikeres, védelem alatt áll.

Honnan ismerjük fel karmikus kapcsolatainkat? Ők azok, akik első pillantásra szimpatikusak, akikben első pillantásra meg tudunk bízni, vagy szerelem első látásra. Van közöttünk egy megfoghatatlan vonzódás, szimpátia, esetleg szerelem, mely egész életen át elkísér. A karmikus kapcsolat nemtelen, nincs különbség a nemek szerint. Mivel ez a kapcsolat nem fizikai síkon nyilvánul meg, hanem két szellem között, ezért egyáltalán nem fontos a fizikai külső sem. Amikor férfi és nő barátsága kialakul úgy, hogy szexuálisan nem kötődnek egymáshoz, akkor ennek célja, hogy férfi és női energia kötődjön össze adott cél elérése érdekében. Gyakran látni embereket, akik fizikai kinézet, vagy a társadalom megítélése szerint nem illenek össze. Azonban ők boldogan élnek egymás mellett, egész életen át. Fel sem merül bennük, hogy nem illenek össze. Sok híres szegény zeneszerző ilyen kapcsolatban állt mecénás barátjával. Az ilyen karmikus párok támogatják egymást, a legnagyobb betegségben is kitartanak egymás mellett, kétség sem merül fel bennük, hogy ne így tegyenek.

Amikor egy ember a másik pénzére, kapcsolataira utazik, vagy a nő a férfi kigyúrt izmaira kattan rá, esetleg viccesnek tűnő bohóckodására, illetve a férfi a nő melleinek méretére, az sosem karmikus kapcsolat. Két szellem közötti kapcsolatban egyáltalán nem számít a fizikai test, mintha nem is létezne. Ha erős a karmikus kapcsolat, akkor az első találkozás gyakran megrázó. Mindketten elfáradnak, eddig nem ismert érzések jelentkeznek, vagy gyakori a szerelem első látásra, mely egész életen át tart, különböző intenzitással. Oka, hogy ekkor elindul sok olyan energiaáramlás közöttük, mely a jövő szempontjából fontos. Mint amikor egy akkumulátor elkészül, és először feltöltjük...

végtelen határok... maga a valóság

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3312650809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása