Nesze!szer

Nyaralás vagy fesztivál? Ezeket a dolgokat mindenképp vidd magaddal!

2017. július 05.

 

 

auchan_korzo1.jpg

 

Mióta is várjuk? Ja, pont az előző nyár vége óta várjuk ezt a nyarat. A fesztiválokat, a hétvégi mini szabikat, a nyaralásokat. Az okos lány ilyenkor nem cipel drága dolgokat magával, inkább szuper praktikus és trendi dolgokat. Az egyik kedvenc lelőhelyünk ilyenkor a Korzó, mely az Auchan hipermarketek előterében lévő boltokat foglalja magába. Innen szedtük össze nektek, hogy mi is az, amit betegyetek a bőröndbe, vagy hátizsákba. Mert nehogy egy szál bikinit vigyetek csak az útra. Mutatjuk is és nyerhettek is! 

Képaláírás: Maybelline Color Tattoo 2 699 Ft, trend IT UP kompakt púder 1 399 Ft, sminkjavító toll 1 299 Ft, trend IT UP körömlakkok 899 Ft és trend IT UP kék szempillaspirál 999 Ft, Garnier BB krém 2 399 Ft (dm ), lemosható arctetoválás 1 599 Ft, fejpánt 2 190 Ft, sminkfixáló spray 1 590 Ft, glitter hajspray 1390 Ft, kis tükör 1 390 Ft (Claire's), Sense arcpermet 695 Ft, Hair Pro-tox folyékony hajbalzsam 550 Ft, szájfény 480 Ft (Kallos) / La Roche-Posay arcpermet  4 199 Ft(Szent Jobb Gyógyszertár)

 

Nincs is fesztivál, vagy buli színes haj nélkül, idén már pontosan megtanultuk! A Claire's lilás árnyalatúját, ráadásul, ami glitteres is, egyenesen imádjuk! Persze, azért ügyelünk a hajunkra, hajbombát használunk ilyenkor a Kallostól. Mi is ez? Ez egy hajban maradó balzsam, ami csodás anyagokkal dolgozik. Így a nap okozta károsodásoktól nem kell félnetek, az E-vitamintól kezdve a lenmagolajig, a kollagénig minden van benne (550 Ft). Töredezett hajra is kiváló! Reméljük, arcpermet a nyári hétköznapokon is van a táskátokban. A Sense egy remek termék, az illatába szerelmes leszel! Nincs mese, low budget ide, low budget oda, a napozásnál bizony a legjobb minőségű dolgokat kell magunkkal vinnünk. A La Roche-Posay a legkényesebb bőrűek számára is kiváló, ha erős a napsütés, csak ezt használd. Arcpermet, amely 50-es spf-el dolgozik. Ráadásul, anti-shine, tehát nem kell fényes arcra számítanod. Must have idén nyáron! Nem tudom, ki, hogy van vele, de nyáron a túl sok festék nem annyira tesz jót ugye az ember bőrének. Ilyenkor a jó szempillaspirál az alapja mindennek. A trend IT UP spirál vastagít is és mesterien formálja a pillákat. Ha szeretnél tökéletes lenni (az vagy!), akkor egy smink korrigáló tollat is ajánljunk hozzá. Nagyon könnyen tudsz vele dolgozni. BB krém nélkül a vízpartig sem merészkedünk, ez ugye természetes egy magára valamit is adó lánynak. Nekünk még mindig ár-érték arányban a Garnier BB-ja a fesztiválos favorit. Megjelenése óta imádjuk, nem véletlenül. Szép színt ad és közben ápol is. Van, aki púder is szeret használni a BB-re. Okos dolog ez, főleg, ha tényleg fontos a buli. A trend IT UP finomságától matt és bársonyos hatású lesz a bőröd. Ki tudna ennek ellenállni? És akkor jöhet a fixálás! Ezt a Claire's csodájával tehetjük meg. Néhány cseppet permetezz magadra, de tudod, nem túl közelről. Várj egy kicsit és már indulhat is a buli! 

Tükröm tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken? Ugye, egy kis tükör minden körülmények között jól jön? Főleg, ha ilyen cuki és még rá is van írva: be you tiful! Táskába vele, azonnal! Love, love, love... mert ugye lehet, hogy pont arra jár a lovag és meglátja finoman pirosan csillogó szádat és... ööö... igen, ezt a Love nevű szájfényt a Kallosnál találtuk nektek.Ne hagyjátok ki, mert nagyon jó a tapadása és matt, illetve gyöngyház árnyalatban is kapható! A körmötökre is kell néznünk, na mert tényleg! 2-3 éve tudjuk már, hogy a köröm az új divat kiegészítő. A nyári szezon pedig a csillogásról és a színekről szól. Ragyogó színek vannak most a dm saját márkás vonalában, hamar meg is vagy vele, így akár indulás előtt bevetheted! A szemedre pedig a legendásan jó Maybelline Color Tattoot ajánlanánk. Évek óta misztikum övezi ezt a krémes szemfestéket, nem véletlenül. Valami parádésan gyönyörű a színe, ráadásul, 24 órán át tart. Mondjuk, lehet, hogy neked a buli tovább fog, de hidd el, ezekkel a termékekkel bírni fogod a strapát. Még egy kis csillagocska a homlokra, egy tuti  virágos hajpánt a fejre és tiéd lesz az éjszaka! 

 

napozas_promod.jpg

 

Képaláírás: SUNDANCE szenzitív napkrém FF 30  (899 Ft)és napozás  utáni bőrnyugtató  krém 499 Ft (dm), Biobaza Sun szuperbarnító olaj (4 199 Ft), táska 2 995 Ft (Promod

A testedre is figyelj napozáskor, a legpraktikusabb, ha kicsi, tubusos termékeket viszel magaddal, hisz az nem nehezíti el a bőröndöt sem. A SUNDANCE 30-as kiváló fegyver, mert szépen barnulsz is ezzel, de véd. Otthon pedig tusolás után a napozás utáni bőrnyugtató krémmel kend be magadat, ez 24 órás hidratáltságot ad az arcnak is, így oda is ezt ajánljuk. Haladóknak pedig a Biobaza száraz napozóolaját, ami a híres szuperbarnító dzsemjük folyékony változata. Sárgarépával és dióval dolgozik, és gyönyörű narancsos-barnás színt ad. Vigyázat, ez UV védelemmel nem rendelkezi! Dobd be ezeket a cuki Promod szatyorba és már mehetsz is a partra!

 

Csobbanáshoz pedig mi másra lenne szükséged, mint egy jó fürdőruhára. Nem mindenki szereti bikiniben mutogatni magát egy fesztiválon, így a tuti, ha egyrészest viszel. De ez lehet ám bohókás és vicces is (5 990 Ft). Nézd meg, mit találtunk neked a H&M kínálatában. Egy kis mattító papír az arcra, ez nagyon fontos, mindig tartsd a neszesszeredben! Az Yves Rocher kínálatában találod meg (1 390 Ft). A szalmakalap az alap, hisz nem szeretnél napszúrást kapni, ugye? Ráadásul, öltöztet is! A pici arany függőcske a végén pedig elegánssá teszi (3 495) Hozzá egy kényelmes és trendi papucs és már bele is vetheted magad a Balaton habjaiba. 

Most, hogy mindent leírtunk nektek, csak annyit kérdeznénk: nem vinnétek magatokkal minket is? Boldog nyarat mindenkinek, sok kalandot, élményt és bátran vásároljatok a Korzó kínálatából, könnyen, gyorsan végeztek és a legtrendibb darabokat szerezhetitek be! 

 

auchan_korzo2.jpg

 

Képaláírás: szalmakalap (Orsay), szalmakalap és fürdőruha (h&m), Zéró Défaut mattító púder (Yves Rocher), napszemüveg saját.

 

+ 1 szuper tipp a Korzóról!

Mindig, minden körülmények között legyen a táskádban egy primer. Ez a matt bázis alapozó mindent visz kategória. Könnyű és mégis úgy tapasztja meg a sminkedet, hogy nincs olyan ugrálós koncert, amely során elmozdulna akár a szemhéjadra kent szín, vagy bármi más 4 590 Ft (Marionnaud). Vidd magaddal mindenhová! 

 

auchan_korzo3.jpg

Képaláírás: BE Creative Matt Primer SPF 10 (Marionnaud), kalap (Orsay)

 

NYEREMÉNY!

Korzó úgy gondolta, nektek is kedveskedik egy kis (vagy nagy) meglepetéssel. A Korzó Inspiráció Facebook oldalán ITT találsz egy egyszerű kérdést, amelyre kommentben kell válaszolnod.
A válaszhoz böngészd át bejegyzésünket. Like-olj, kommentelj, és a tiéd lehet egy 10 000 Ft értékű dm ajándékcsomag az ajánlott fesztiválos termékekből, hogy még bulibb legyen idén a nyár! Hajrá csajok! 

 

 

 

Üzletlista:

Maybelline Color Tattoo szemhéjpúder, trend IT UP kompakt púder, sminkjavító toll, körömlakkok és kék szempillaspirál, Garnier BB krém, Sundance FF 30 naptej és napozás utáni bőrnyugtató krém, Biobaza Sun szuperbarnító napozó olaj: dm (Korzó Kecskemét)

Lemosható arctetoválás, fejpánt, sminkfixáló spray, glitter hajspray, kis tükör: Claire’s (Korzó Budaörs, Dunakeszi)

Sense arcpermet, Hair Pro-tox folyékony hajbalzsam, szájfény: Kallos (Korzó Budaörs, Csömör, Dunakeszi, Maglód, Óbuda, Székesfehérvár, Soroksár, Szigetszentmiklós)

La Roche-Posay arcpermet: Szent Jobb Gyógyszertár (Korzó Budaörs, Dunakeszi, Óbuda, Szigetszentmiklós)

Zéro Défaut mattító papír: Yves Rocher (Korzó Dunakeszi, Budaörs, Óbuda)

BE Creative Velvet matt primer: Marionnaud (Korzó Budakalász, Budaörs, Dunakeszi, Szigetszentmiklós)

Táska: Promod (Korzó Dunakeszi)

Szalmakalap: Orsay (Korzó Dunakeszi)

Fürdőruha és papucs: H&M; (Korzó Dunakeszi, Szolnok)

A Korzót az iranykorzo.hu weboldalon, és ITT a Facebookon éritek el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr512625401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása