Nesze!szer

A barnaság fő támogatója: a highlighter

2017. június 28.

 

 

highnyito.jpg

 

 

Nyáron ugyan nem kell a szomszédba mennünk egy kis napsütésért, a barnaság mégsem terem mindenkinek varázsütésre. Aggodalomra azonban semmi ok, nyári highlighter-vadászó útikalauzunkat egyenesen neked írtuk!

A highlighterek eredetileg arra hivatottak, hogy kiemeljék bőrünk bizonyos területeit, lágyan vagy éppen erősen. Megtalálni a tökéletes terméket ugyanakkor valódi kihívás, pláne ha extrém világos a bőröd, és a végeredmény sokkal inkább emlékeztet egy láthatósági mellény- féle világító feltűnésre, mintsem szexi napbarnított hatásra. (Hidd el, tapasztalatból mondjuk…). A probléma orvoslására igyekeztünk felkutatni azokat a darabokat, amelyek valóban természetes ragyogást kölcsönöznek, ráadásul nem nyelik el egy kártyaolvasásra a fizud.

Lovely Gold Highlighter, 849 Ft,-

Itt kapható: Rossman

Gyönyörű szép, arany színben csillog, de ki kell tapasztalni a megfelelő mennyiséget, különben túl csillogós lesz az ember feje. Ettől függetlenül azt gondoljuk, ár-érték arányban verhetetlen, és sokáig kitart. (kép:pinterest.com)

Rdel Young Baked Highlighter, 900 Ft,-

Itt kapható: Rossman

Lassan két éve ott lapul a táskánkban, nagyon szeretjük, leginkább szép, hétköznapi fényéért, ami tényleg inkább fénylik, és nem idegesítően csillámlik. Még egy plusz pont mellette, hogy a világos arcszínen télen is káprázatosan mutat. (kép:polyvore.com)

Essence Pure Nude Highlighter, 1299 Ft,-

Itt kapható: a legtöbb drogériában

Egyetlen szó: imádjuk. Fényvisszaverő, egész nap az arcon marad, de az orron, a szemen és a dekoltázson is gyönyörű. Megéri kipróbálni, ugyanis nagyon szép vizes hatást kelt. Összefoglalva teljesen megfelel az elvárásainak, hiszen nem porzik, szépen fénylik, tartós, ár- érték arányban pedig keresve sem találhatnánk jobbat. (kép:pinterest.com)

Sleek Solstice Highlighting Palette, 4500 Ft,-

Itt kapható: Makeuplaza

Nehéz betelni vele, annyira kis praktikus, kevés kell belőle, ráadásul könnyű vele dolgozni. Extra tartós, még a forróságban sem mászkál el a helyéről. Nincsenek benne hatalmas csillámok, ezért egyszerre kölcsönöz természetes, és filmsztáros megjelenést.

(kép:pinterest.com)

The Balm-Mary- Lou Manizer Highlighter, 6000 Ft,-

Itt kapható: Müller

Alapdarab azoknak, akik szeretnek hosszútávra tervezni, és egy jól pigmentált, univerzális színű, a fényt szépen visszaverő highlightert keresnek. Használd a szemöldökcsontodon, az orrnyergeden és az arccsontodon! (kép: thebalm.com)

 

 

Nesze!Dóri

Fotók:

nő az ecsettel:empire.edu

modell: beautyhacked.com

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4512620945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása