Nesze!szer

Isteni energiák jönnek!

2017. június 25.

 

esos_felhos.jpg

 

Az előtted álló héten kisebb szünetekkel, de megint intenzívek lesznek az idei év teremtő és intuitív energiái is, így a már szükséges gyakorlatokat mindenképpen érdemes végezned. Ez azt jelenti, hogy kreatív munkával, testmozgással és spirituális védelem elkészítésével teheted magad számára könnyebbé ezeknek az energiáknak az intenzív jelenlétét. A vágyaid megerősítése egy újabb hatalmas lökést kap most.

Ez az utolsó hét, amikor a vágyaidat erősítő energiák ilyen intenzíven lesznek veled, mert a következő időszakban majd ezek megvalósításra kerül a hangsúly. Veled maradnak az ambícióid megerősítését támogató segítő energiák is, amik az idei évben a vágyaid kibontakoztatását segítik elő azzal, hogy konkretizáld, megfoghatóvá tedd őket és elindulj a megvalósításuk felé vezető úton.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3912618553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása