Nesze!szer

Vidám vasárnap

2017. június 24.

 

dance_1.jpg

 

Nem csak a zenének, nem csak a hangnak, de mindennek, ami él, van egy bizonyos frekvenciája, amelyen rezeg. Így az emberi lélek is egy bizonyos rezgésszinten van - ezt a rezgésszintet kell egyre feljebb és feljebb hangolnunk magunkban, ez pedig a lelkünket töltő, a lelkünk számára felemelő érzések által lehetséges!
Ha a lélek él, ha nem csak a testnek, de a lelkünknek is megadjuk a számára feltöltődést jelentő élményeket, akkor az életenergia is áramlik, energikusabbak, erősebbek, egészségesebbek, életvidámabbak és kreatívabbak leszünk. A szeretetre való képesség megnövekedik, az életöröm, az életszeretet sugárzó, ragyogó állapotába kerülünk - és maradunk. Ebben a megemelkedett szintű rezgésben (lelkiállapotban) tudunk olyan dolgokat teremteni az életünkben, amelyek valóban a szereteten alapuló, biztonságot és elégedettséget adó, szívet-lelket kiteljesítő minőséget képviselnek.

Zentai Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4612616299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása