Nesze!szer

Zavar a narancsbőröd? Narancsolj, íme a tényleg működő megoldások!

2017. június 16.

 

narancsbor2.jpg

 

 

Cellulit, narancsbőr, karfiolos comb - ezeket a kifejezéseket majd' minden nő ismeri. Azért majd' mert gyakorlatilag ez is szerencse és genetika kérdése. Azoknak, akikkel nem bánt olyan természetesen el a felmenők géntérképe, most elmondjuk, igen, vannak megoldások, módszerek, amelyekkel csökkenthető a narancsbőr. De egyik sem olyan, hogy huhhh, beveszel egy kapszulát, felkensz egy krémet és fél óra után már baba típusú lesz a bőröd. Elmondjuk most, mi az, ami tényleg segít. De egyik sem csodaszer. Ha lazábbak a kötőszöveteid, akkor melóznod kell azért, hogy simábban menjen minden.

- Táplálkozás. Igen, a fránya kajálás az, amivel sokat formálhatunk a karfioljainkon - pozitív irányba. Nyilván, ha kerülöd a cukros és lisztes termékeket, már jobban jársz. Illetve a tartósítószereknek ints búcsút és a fűszereknek. Amennyiben már ökövegagluténmentes guru lettél, jó úton jársz. De ki tud ellenállni egy sajtos-tejfölös lángosnak a strandon? 

 

viz_gif.gif

- Víz, víz, tiszta víz, ha nem tiszta, vidd vissza! Hát igen. A folyadék az is nagyon fontos. Az úgynevezett megfelelő folyadék. Nem a cukros jaffa és málna, hanem a tiszta víz, esetleg a gyógyteáák. HIsz, ha nincs víz, akkor nincs mi kimossa a salakanyagot. Iszol erre egyet?  (Ha a post végére megiszol egy pohár vizet, már tettél magadért!)

- Sport. De nem mindegy, hogy milyen. Nyilván a sakktól kevésé tűnnek el a hepehupák. Két tutiságot említenénk igazán, ami tényleg sokat segíthet. Az egyik az InfraShape. Ez most a legmodernebb sport. Infra is van, hő is van, te meg tekersz benejlonozva. Konkrétan az első alkalom után már érezhetően simább lesz a bőröd. De tényleg, ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg! (A Wonder Shape oldalát például ITT találod meg.) A másik, ami elég tuti, a Power Plate. Mit is mondjak erről? Szerintem egy csoda, de tényleg! Annyival szebb lesz az ember bőre és mondjuk tónusosabb is minden, hogy csak na. És 20 perc alatt készen leszel az edzéssel, ami igazi mozgás és ugyanúgy adrenalin élménnyel vegyítve. Tóth Vera is sokat formálódott ezáltal, ha ez nyom a latban. De mondjuk Vera nélkül is szuper mozgás ez, popsira és combra is hatásos. A hot jógák is jók tudnak lenni, de az előző két ajánlatunk mindent visz! 

- Tisztítás. Cleaning is a new black - mondhatnánk viccesen. Mert ugye mostanában nagyon divatos méregteleníteni. Ez a narancsbőr szempontjából tényleg jó ötlet. De azért annyit nem lendít a dolgon, mintha ez elmész valami szalonba és valami tuti narancsbőr elűző tekercselésre jársz. Viszont a bőrradírozás is jó dolog. Ez inkább a bőr felszínét teszi finomabbá. Otthon is készíthetsz bőrradírt, ez a citromos nagy kedvencünk ITT. 

 

- Speckó készítmények. Igen, vannak krémek, zselék, amelyeket narancsbőr eltüntetésére árulnak. Hogy is fogalmazzunk? Elég nagy hányaduk kb annyit ér, hogy kenhetnénk a hajunkra is. Röhögnünk kell tőlük. De tényleg. Ami igazán szuper, az nem olcsó. Például a Méthode Jeanna Piaubert készítményei csodálatosak, de tényleg. Viszont ezek sem működnek úgy, hogy közben vattacukros körömpörköltet eszel fehér kenyérrel esténként. Ami jó még, a Vaghegginek van egy radírja, ami speckó és jó. Keress olyan készítményt, amiben koffein van, esetleg fahéj és nem csak mutatóban. Ne sajnáld a pénzt ezekre, a tömegcikkek tényleg nem igazán használnak, csak más zsebe hízik tőle! Inkább váltózuhanyozzál, ez sokak szerint csodás. (Jelen sorok írója annyira utálja a hideget, hogy a meleget a még melegebbel hajlandó váltani maximum. bocsi!) Egy időben jártunk masszázsra is, de az konkrétan egy kínszenvedés. Annyira, de annyira durva volt, hogy örültünk, hogy a végére a szemgolyó a helyén maradt. Te tudod, bírod-e. Ha hős vagy, masszíroztassál narancsbőr ellen, mert hatásos. És a Guinot testkezelései is azok! A szauna sem rossz, de utána, ha tudod, töröld át jéggel a "felületet". A Pascal strandon például Zuglóban van jég. Igaz, hogy lehet, hogy hülyének néznek, hogy a fenekedre rakod a hideget - de mondjuk kit érdekel. Ráadásul, nem kell plusz pénzt adni hozzá még a belépődhöz, hogy "szancsizhass" (bocsi, ezt az egyik popsztár mondta, nem tudjuk a dolgot elengedni.)

- A slusszkulcs eldobása! Nem, nem azt szeretnénk, ha soha többet nem vezetnél autót. Inkább arra gondoltunk, mi lenne, ha a sarki zöldségeshez gyalog mennél, ha megsétáltatnád a kutyát és a kirándulni is láb busszal mennél és nemcsak az autóból kiszállva csinálnál két fotót az instára, hanem gyalogolnál is. Bizony, év közben is tehetünk azért, hogy ne narancsban gazdagon kezdjük a nyári szezont. 

- Elfogadás. Azzal, ha utálod a narancsbőrödet, jót nem teszel. Azzal csak úgy kötöd magadhoz, hogy na. Mi lenne, ha elfogadnád, hogy igen, van ilyen jelenség rajtad és amennyit tudsz, erődből telik, megteszel? Ne okold a felmenőidet, mert anyukádnak sem olyan jó, ha hússzor elmondod, na, ezt tudtam örökölni tőled, nem a dagadt bankbetétet! Igen, vannak olyan szerencsések, akik mogyorós csokin élnek és nutellával alaszanak és mégis olyan feszesek a combjaik, hogy csak na. Ez van, nekik viszont biztosan valami gereblye volt a jelük az oviban és nem valami menő labda, perec vagy cica. Haladó agykontrollosok, spiritiszták esetleg gondolati szinten bombázhatják szét a zsírsejtjeiket, de mondjuk ez így leírva elég röhejes. Te tudod, neked mennyi a sok és mennyi a kevés. Mindig magadhoz mérd magadat és ne másokhoz. Boldog nyarat mindenkinek!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1612595305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása