Nesze!szer

Minden alakra megfelelő fürdőruha! - hogy tényleg ez legyen a legjobb nyár

2017. június 16.

 

 

painted_tulum_wp_mini_p1200_square_1.jpg

 

Nincs mese, színt kell valljak. Van egy fürdőruhám, amit évek óta használok. Nem esett le rólam, nem repedt meg az anyag csúszdázásnál és nem nyúlt ki az anyag. A mosásban fakult, de még mindig ez a tuti darab, amihez akkor nyúlok, ha aktív strandolásnak nézek elébe és azt szeretném, ha minden stabilan a helyén maradna. Ez a bikinim a Triumphtól van, nem ezen a nyáron szereztem be, sőt...  - ezért is született ez a post. Mert saját tapasztalatból mondom, ebben a márkában minden testalkatra találsz megfelelő és minőségi (!!!) darabot. Kis mellre, szélesebb csípőre, nagyobb cicire. ( Egy dolgot azért elmondanánk. Egy melltartó akkor áll jól, ha a pánt egyenes a hátadon. Akkor nem stimmel a méret, ha ívben megy felfelé a vonalat. Akkor rosszat választottál!) Íme, a mi javaslataink a nyári csobbanáshoz.

Sportos alkat és pici mell

Ó, ha tudnád, hogy téged hányan irigyelnek! Te hordhatod a legtutibb háromszög alakú melltartókat, a push-upos felsőket és a levehető pántos csodákat is. Bugyiból meg szinte mindegy, hogy milyet választasz, minden szuperül áll rajtad. A minták is a te barátaid, nyugodtan döntsél az élénkebb színek mellett, veszettül jól festesz majd minden. 

sportostr.jpg

 

sportostr2_1.jpg

Nagy mellek - kismamák

Most szólunk, ha rendesen megáldott az ég cicikkel (hű, de szerencsés vagy!), akkor ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ezt a dolgot úgy érezd, leszakad a hátad, vagy minden egyes mozdulatnál attól félsz, kiugrik a szög a zsákból. Egy igazán jól szabott és a méretednek megfelelő melltartó maga lehet a csoda. Érzésben és kinézetben is. Neked nem kell push-up, a háromszög felsőkre is mondjál nemet és a nyakban megkötősekre is és nézd meg, hogy igazán vastag legyen a pánt. Keress olyat, amiben van merevítő, vagy a modern technika segítségével kiküszöbölték ezt, de a hatás ugyanaz. Nézd meg, hogy az anyag nagysága rendesen takarja-e a mellbimbódat, ez is fontos! Bugyikból az alapján döntsél, hogy melyikben érzed igazán komfortosan magadat. Van, akinek piszok jól áll egy mini fazon, de a francia bugyis változatot is sokan kedvelik. Az a jó, hogy a Triumphnál variálni is tudsz! 

 

Husibb pocak 

Ó, micsoda nő! Van egy pici pocakod? Akkor most jön a profizmus ideje! Ugyanis egy jól eltalált mintájú egyrészes az bizony olyan szépen farag, mintha plasztikai sebésznél jártál volna. Ja, és egyáltalán nem fájdalmas. Bizonyos minták karcsúsítanak ám rendesen, erre figyeljél! Nem kell feketébe bújnod, keress nyugodtan olyasmit, amiben van egy kis játék. Akár a pántjai érdekesebbek, akár van egy kis kötője alul. Ezekben igazán a végzet asszonya leszel! Éééés! Igazán nagy szerelmünk, a tankini is a te barátod lehet. Ebben is találsz már mindenféle fazont, ezekben mind nagyon kényelmesen érezheted magad! Kismamáknak is csodás választás lehet, úgy érzed, hogy védve van a pocak. 

Ps: Ha bizonytalan vagy, hogy neked mi a legjobb erre a nyárra, jelentkezz be bármelyik Triumph üzletbe méret tanácsadásra és  tökéletes melltartó mellett garnatáltan segítenek a legtutibb fürdőruhát is megtalálni: ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1812594461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása