Nesze!szer

Amikor a bábból pillangó lesz

2017. június 11.

 

pillango_lesz_2.jpg

 

Ultra durva napokon vagyunk túl a héten. Erős híreket kaptunk, majd megbuggyantunk. (Bocsi) Ezért is örültünk Schilling Péter számmisztikus ezen sorainak!

Az előtted álló héten  végre minden akadály elhárul az utadból

Ha az elmúlt hetekben úgy érzeted, hogy se előre se hátra nem halad az életed, akkor most jó hírem van számodra. A következő héten végre megtörik az átok és új lendületet kap az életed. A jövőheti energiák 12-es száma azt mutatja, hogy bárhol is volt elakadás az életedben itt az ideje hogy tovább lépj. A megoldás nem kívülről, hanem belülről fog érkezni hozzád olyan elemi erővel, ami összetéveszthetetlen lesz számodra. Amikor ez az erő megérkezik hozzád, amit a 19-es szán energiája hoz el neked, akkor egyértelműen fel fogod ismerni. 

Rendkívüli erők mozdulnak meg benned, amik azonnali cselekvésre ösztönöznek.

Nem csak erő érkezik, de az ahhoz szükséges tudás is, hogy mihez kell kezdened ezzel az erővel. Ne állj ellen a késztetésnek, hogy gondolkodás nélkül cselekedj, amikor úgy érzed pontosan tudod mit kell tenned. Ne törődj vele mit gondolnak vagy mondanak mások. A megoldás kulcs most éppen az, hogy te tudod a megoldást és végre nem mástól várod a felhatalmazást

Abban a pillanatban, hogy összegyűjtöd a bátorságod, ami most egyáltalán nem lesz nehéz felébred benned egy rendkívüli mágikus erő, amit az 1-es szám energiája képvisel. Úgy fogod érezni, hogy most szó szerint bármire képes vagy. Hirtelen nem fogod érteni, hogy korábban mi volt az a láthatatlan erő, ami visszafogott téged. Olyan belső tűz ébred benned, aminek segítségével bármilyen akadályt képes leszel szó szerint félre söpörni az utadból. Ne köss alkut sem önmagaddal, sem másokkal, hanem tegyél meg mindent, amit ösztönösen jónak érzel

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1212585763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása