Nesze!szer

Három nagyon jó újdonság arcápoláshoz

2017. május 25.

 

borapolas.jpg

 

 

 

Szuper hidratáló

moisture_surge_hydrating_supercharged_concentrate.jpg

 

Hidratálni, hidratálni, hidratálni  - ezt hallja elég sokszor egy nő. De mivel és hogyan hidratáljunk ugye, azon kívül, hogy magunkra kötjük a vizes palackot? A Clinique most kihozott egy igazán mókás újdonságot! Azért mókás, mert olyan, mintha zselébe zárt buborékokat néznél. Tök menő a kinézete, tényleg! Az egész egy könnyed krémzselé tulajdonképpen, ami a forradalmi technológia segítségével antioxidánsokkal tölti fel az arcbőrt és egész napos hidratáltságot ad. Valahogy nagy mennyiségű anyagot szorítottak össze, tehát szuper erős!!! Pompás, tehát vicces feeling az is, ahogy a tenyeredbe helyezed. Véd az idő előtti öregedés ellen is - és nem mellesleg iszonyat jól néz ki a fürdőszobában a polcon! Ja, nyárra nagyon ajánljuk, mert nem nehéz az egész és szuperül belerakható a neszeszerbe az alakja folytán is. Mi nagyon, de nagyon megszerettük, a reggeli rutinunk része lett ez a buborékos zselé! 

Clinique Moisture Surge  Hydrating Supercharged Concentrate - 9 300 Ft

 

sisley_black_rose.jpg

 

Luxus bőrfiatalító

 

 

A fekete rózsa már bejött ennek a márkának. Már a Sisley-nek. Úgy eléggé.   2017-ben a rózsás kényeztetés újabb szintre lép náluk, eddig olajban utaztak és...… Az új krém legfőbb összetevője természetesen a fekete rózsa esszencia. Annak olajos és vizes kivonatait kombinálták a termékben, hogy a ritka virág minden értékét minél inkább kihasználják.  Két másik különleges rózsafaj is aktív szerepet kapott a krémben: a puhító és üdítő májusi rózsa és az antioxidánsokban gazdag alpesi rózsa kivonata. A különleges arcápoló a három rózsafajta tökéletes elegye mellett, a sheavajnak és a sárgarepcének köszönhetően teszi élénkké, puhává és kellemessé a bőrt. A hibiszkuszkivonat tonizáló és hámlasztó hatása által segíti megőrizni az arcszín fényét és ragyogását. A rózsák illóolaját a magnólia és a muskátli esszenciájával kombinálva, hozták létre azt a virágos illatot.  A krém használatával a bőr teltebb és fiatalosabb lesz. Mondjuk, mi a kezünkre kentük és konkrétan eléggé látható volt a változás. Rögtön kisimult a bőr. Most kezdjük majd arcra is használni. 

Sisley Black Rose Skin Infusion Cream 50 ml - 49 990 Ft

 

geek_smooth.jpg

 

Hámlasztás szuper erővel!

Ez az egyik legjobb otthoni hámlasztó, amivel valaha találkoztunk. Nem, nem radír - hámlasztó! 12 %-os és kaktusz kivonattal dolgozik. Ezzel visszaadható a bőröd üdesége, színe. Amennyiben fakónak találod az arcodat, akkor ő jó megoldás lesz - nagyon jó. Ez egy magyar márka, itthoni fejlesztés, tehát szuper energia van benne. Egy folyadékot képzelj el, amit arctisztítás után viszel fel. Néhány csepp elég, nem kell sokat öntened a tenyeredbe.  A formulában található glikol- és tejsav kombináció segíti a kollagén termelődést is, így fiatalabb lesz a bőr. Ami fontos, hogy mivel ez hámlasztó, a barna foltok is halványulnak. (De tudjátok, ilyen időben már nagyon erős 50-es fényvédő kell!) Kaktusz és élesztő kivonat is van benne, extra vízmegkötő hatása van. Semmi nehézséggel nem jár a használata, akár alkalmanként, de akár rendszeresen is bevetheted. Illat- és színezékmentes. Iszonyat jó fejlesztés, mi totálisan beleszerettünk. (Mondjuk a márka nevét is imádjuk!). Szóval csajok, hámlasszatok az üdébb bőrért, ez valami fantasztikus! 

Geek & Georgeous Smooth Out 12 % AHA + Cactus Liquid

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1612536785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása