Nesze!szer

Esküvőre készülsz? Ilyen fehérneműt vegyél a ruha alá!

2017. május 17.

 

 

wedding_dress_kezd.jpg

 

Az idén mész férjhez? Szuper, gratulálunk! Vagy te leszel a tanú, esetleg a menyasszony a barátnőd? Nyugi, nem kell megijedni, most mutatunk néhány variációt, milyen ruha alá milyen fehérneműt vegyél...

 

 

Formálnál?

Szeretnéd, ha lapos lenne a hasad és nem buggyanna a ruhából, vagy kicsit karcsúbbnak tűnne a derekad? Nem, nem kell gyorsan koplalni kezdeni, nézd meg, ez az alakformálós bugyi milyen csodálatosan varázsol. Hozzá a melltartó pedig minden nő álma. Olyan kebleket csinál, hogy hű...(Triumph Airy Sensation push up melltartó: 15,990 Ft Kosár: B-D Méret: 75-90,  Airy Sensation magasított derekú alsó 14,999.-  Méret: 38-44)

 

Átlátszó ruhához, vagy ahhoz, amihez nagyon egyben kell lenni...

Szenzációs ez a body, Airy Sensation is a neve. Olyan cuccokhoz ajánljuk, amelyeknél szinte minden látszik. Akár menyasszonyoknak is, bőven. És testszínű ruhákhoz is és passzentosakhoz is. Nagyon jól érezheted magad benne és gyönyörű formát varázsol ám, azon kívül, hogy olyan, mint egy álom! (Triumph Airy Sensation alakformázó body 25,999 Ft Méret: Kosár: B-D Méret: 75-85)

 

Koszorúslányoknak

Ugye, már mindenkinek átment az üzenet, hogy esküvőre nem öltözzük túl a menyasszonyt. Ez az ő napja. Akkor is, ha te vagy a koszorúslánya! A menta idén (is) nagy divat és a szépséges ruhákhoz csodás melltartót és bugyit is lehet kapni a Triumph üzleteiben. Ráadásul, még kényelmes érzés is, nem feszengős a viseletük. (Airy Sensation Alakformázó Hipster 8,999 Ft  Méret: 36-42)

 

Akinek csak ürügy az esküvő...

Jó, ezt nem gondoltuk komolyan. Vagy de? Az igazság az, hogy a ruhák, amiket mutatunk nektek, mind iszonyatosan tetszik nekünk. És ez a fehérnemű is, amit választottunk hozzá, hát óriás szerelmünk lett. Tehát, mi lehet, hogy esküvő nélkül megvásároljuk magunknak. Na jó, félre a tréfát. Brutálisan jó kialakítás, olyan popsit csinál a bugyi, hogy csak na. A pocit lenyomja, a melltartó a cicit pedig felemeli és most a nagy mellűek se szomorkodjanak, mert F kosárig megy a méretezése! Ki ne akarná ezt a kombót magának?  Csudacsipke Airy Sensation alakformázó alsó Ár: 14,999 Ft Méret:  38-44, Airy Sensation merevítős nagy kosárméretig kapható melltartó: Kosár: C-F Méret: 80-95.

 

Pánt nélkül - szabadon

A váll eléggé divatba jött az utóbbi egy-két évben, hogy így fogalmazzunk. Akár esküvői ruháról van szó, akár nyári gyönyörűségről, amiben elmegyünk az unokaöcsénk lagzijába. Ehhez olyan melltartót kell válasszunk, amelynek levehető a pántja, de stabilan tart. Mindig, de mindig menjetek el és válasszátok ezt ki gondosan az eladóval. Így se a  nagy napon, se a menyasszonytáncnál nem ér majd titeket meglepetés. Nézzétek csak, ez is milyen gyönyörű és egy mozdulattal varázsolhatjuk le a pántot róla! (Triumph Beauty-Full  levehető pántos melltartó: 14,999 Ft Kosár: C-D Méret: 70-90)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8212492993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása