Nesze!szer

Pont ezért ne hasonlítsd magad másokhoz!

2017. május 08.

 

 

pottyosek.jpg

 

 

Iszonyat fárasztó lehet azoknak az élete, akik mindig csak a másokét figyelik (szerintünk!). Mondjuk, addig nem kell a saját kis életkénkkel foglalkozni, ugye... Néhány ok, hogy te miért ne hasonlítsd mindig magad másokhoz.

1. Mások megfigyelésével foglalkozni sok minden, csak nem elegáns. Add meg ezt az örömet a bulvárnak, ez az ő dolguk. Te legyél stílusos!

2. Ha arra figyelsz, a másiknak miért olyan formás a popsija, akkor addig is a posidon ülsz - helyette pont elmehetnél edzeni és a tiéd is változni fog.

3. Lehet, hogy neki, nekik (a kiszemelteknek) valami bejött, de az nem biztos, hogy nálad is működik. Akár magánélet, akár munka...

4. Nyugi, másnál sincs kolbászból a kerítés. Maximum vékony szalámiból. Lehet, hogy az insta alapján úgy tűnik, de azokat a pillanatokat, amikor valaki magányos, tényleg sz... ul van, azt nem teszi fel. Mert az nem olyan menő, mint a belógó lábon tartott Gucci napszemüveg. Ja, és láttunk már mások által boldognak gondolt házasságot közelről, ami képen szép volt, tele szuper hastaggel, csak kb senki nem tudta, hogy apuka a saját neméhez és nem a nejéhez vonzódik. (bocsi!)

5. Te ismered magad? Mert szerintünk pont egyedi vagy és megismételhetetlen. Inkább erre figyelj, ne másra! Keresd azt, te miben vagy jó és egyedi!

6. Légy büszke magadra! Ez pedig pont együtt jár azzal, hogy a saját életedet éled és nem másét.

7. Mindenkinek van életfeladata az életben. Egyiküknek a család az, a másikunknak a spirituális út és még sorolhatnánk. És ezt más nem csinálhatja meg helyetted. Egyébként a következő körben visszakapod a leckét...D Osztályt ismételni meg ki szeret?

8. Az összehasonlítgatás sok mindennek segít, de az énképünknek egész biztosan nem.

9. Ha állandóan hasonlítgatsz, akkor semmivel, de semmivel nem jutsz gyorsabban vagy könnyebben a céljaidhoz. Csak az idődet pazarlod például.

+ 1. Tanulj másoktól, inspirálódj, de ne ezzel foglald el saját magadat. Építkezzél, tűzzél ki célokat, moccanj. Mindenkinek megvan a maga útja, te is találd meg a tiédet! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7112489737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása