Nesze!szer

Brad Pitt, a GQ képek és az ok, amiért még mindig és már megint...

2017. május 06.

 

bradp1.jpg

 

Nem fogom azt mondani: szörnyen néz ki Brad Pitt ebben a GQ anyagban. Mert igen. Nyúzott, lefogyott, szét van esve. Ahogy ez egy válás után lenni szokott, Hollywood alsón kívül is. De Pitt egyáltalán nem néz ki szörnyen. Nekem nem. Máshogy néz ki. De az alapok maradtak. 

Mindenki a GQ anyagról beszél mostanában, ha éppen nem valami nem túl stílusos hazai politikai izébe van belekeveredve. Ez az első interjúja, amiben Brad beszél a zátonyra futott házasságáról. Azt mondja, az ő hibája volt. Ivott. És elviszi a balhét. A pasi, aki még mindig a családot védi. Bárki, bármit mond, menedzserek ügyintézéséről és arról, ez mesterien lett kitalálva: nekem iszonyat szimpatikus az egész. Nem sárt dobál, nem csúnyákat vagdos ilyen-olyan fejekhez. Miközben sejtjük, csak nem mondjuk ki, Angelina Jolie nem lehet egy egyszerű eset, simán el tudjuk képzelni, hogy odavágja a konyhakést, ha apa valami olyat mond.

Brad Pitt iszonyat sok képen mutatja, hogy megtört, sz... ul van (egy hétig utaztak és fotózták), de közben mégis jóképű és úgy szereted, ahogy van. Nincs ebben hiba. Aki férfi, az mindig férfi marad. Még akkor is, ha éppen porrá zúzta saját maga, vagy valaki más a karrierjét és a magánéletét. És most mindegy, hogy akarattal, vagy akaratlanul. És akkor is szép az, hogy sárdobálás nélkül az interjút, ha ő egy színész tulajdonképpen és csak úgy tesz, mintha. Nekem bejött az alakítás, úgy, ahogy van. Kérek még belőle. Kérnék, persze...

Képek: GQ

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9512484121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása