Nesze!szer

Budapesten is kikapcsolódhatsz és pancsolhatsz és nem kacsaúsztatóban!

2017. május 04.

 

 

aqua1.jpg

 

Időnként a blogon is beszámolunk arról, merre járunk az országban, vagy külföldön. Vagy az instán látható legalább. Akinek a Nap jegye vagy az ascendense vizes jegy, az különösen vonzódik a vízhez általában (Rák, Skorpió, Halak). Mi ebből jól állunk itthon. Így egyfolytában különböző medencés helyeken keresünk, amíg nem úszhatóak a tavaink. De most úgy döntöttünk, nem megyünk messzire. Egészen az Aquaworldig autókáztunk. Évekkel ezelőtt, amikor megnyitott, mindenki itt fotózta az aktuális bikini divatanyagot, így képről és közelről is ismertem már a fantasztikus hangulatát a helynek. Akkor még kevéssé voltam nyitott arra, mennyiféle medence van itt és csúszda a gyerekeknek. Most viszont! A feeling a következő volt: úristen, mi miért nem jöttünk eddig ide? 

Az egész hely maga gyönyörű. Ha süt a nap, az is jó, ha nem süt, az is jó. Felül olyan anyaggal burkolták be a medencék fölötti területet, ami kiszűri a káros uv-sugárzást, de fény jön be rendesen. Több variáció is van medencére. Kicsi, hullámos, úszós, búváros merülős. Kintiből is található kettő is, plusz egy a gyerekeknek. Ez óriás sláger, hisz aki a Bogyó és Babóca ismerője, az pontosan tudja, milyen jó is egy szivárvány csuszika. A benti részben van egy kifejezett gyereksarok, mindenféle variációval, akár mászni szeretne a gyermek, akár csobbanni némi gyorsulás után. A felnőttek is játszhatnak természetesen, kérdés, ki, mennyire bátor. A büfé kínálata is teljesen rendben van és még az áraktól sem hullik ki a hajad. Ami szuper, hogy nem kell a nyakadban hordani a pénztárcát, mert a kezeden lévő karszalaggal felcsipogják neked a fogyasztásodat és távozáskor fizetsz. Oké, nem fogjuk túlírni a postot. Az Aquaworld tényleg nagyon jó. Talán egyszer lesz időnk a szaunákat és masszázsokat is kipróbálni, most a pancsolás, csúszás volt a lényeg. Mi rá fogunk kapni, mert fél óra alatt simán ott vagyunk! Kellemes csobbanást, ha arra jártok! 

 

 

aquworld2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2612475943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása