Nesze!szer

A stylistok kedvenc ikeás szatyrát lenyúlta a Balenciaga!

2017. április 27.

 

ikea-responds-balenciaga-original-frakta-bag-2a.jpg

 

 

Nincs styist itthon, aki ne ismerné az Ikea nagy, kék pakolós szatyrát. Mindenki ebben cipekedik hosszú évek óta, nálunk is van a garázsban néhány tuti darab - ajánljuk is mindenféle cuccoláshoz, nemcsak a divatban dolgozóknak. És ami most igazán vicces, hogy ezt a nem túl értékes, ám igen hasznos kékséget most a Balenciaga divatmárka erős inspirációnak használta, pestiesen szólva lenyúlta. Nyilván az ő darabjuk jóval drágább, minőségibb, de azért nem hisszük, hogy annyit eladnak majd belőle, mint amennyit az Ikea az "alapdarabból". Szerinted is lopás, vagy csak véletlen egybeesés és vihar a biliben? 

Ps: az eredeti kék szatyrot kisgyerekkel való mókázásra is ajánljuk, imádnak a picik beletelepedni. Balenciágával ezt nem tennénk, úgy kicsit drága lenne a móka...D

 Képek:boredpanda, ikea

 

eredeti_ikea.jpg

 

ikea-responds-balenciaga-original-frakta-bag-27.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6612458001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása