Nesze!szer

Engedd el, ajánld fel!

2017. április 17.

 

 

engedd_el2.jpg

 

Végtelen nagy terhekkel kezdtük az idei évet. Fájdalmakkal, válásokkal, sok-sok tragédiával. Ez a húsvét pedig emelt. Emelhetett. De mi van akkor, ha ott van még benned a fájdalom, érzed a szenvedést, csak magadnak sem vallod be?

Egyáltalán nem jó, ha ezeket az érzéseket a szőnyeg alá söpröd és magad elől is eltitkolod. Hidd el, ez a dolog utat fog törni máshogy. Minden fájdalmas helyzet tanít is és valami ajándékot hoz magával. De ezt még ilyenkor nem tudod, mi is az. Ha úgy érzed, sehogy nem tudod megoldani, letenni, akkor nincs más lehetőséged, mint a legegyszerűbb. Ajánld fel. Kérd imában, hogy segítsenek. Fohászkodj, de ne könyörögj. Kérj. Sok mindenre megoldás jöhet ezáltal, úgy, ahogy nem is gondolnád! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1812432017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása