Nesze!szer

Reggeli Nesze

2017. április 11.

 

karen-walker-disco-circus-sunglasses.jpg

 

Az álmaink eléréséhez egy dologra van csak szükségünk: hitre. Hinni magunkban akkor is, amikor valamit elrontunk. Soha el nem felejteni, hogy bár olykor minden távolabb kerülhet, ennek még koránt sincs vége, ha mi nem döntünk úgy.
Akarom még? Igen! Bezárult egy ajtó? Hát kinyitok egy másikat vagy bemászom az ablakon! Hagynunk kell, hogy a kreativitásunk szárnyat kapjon, és lehet, hogy ez a kolosszálisnak tűnő probléma ad majd egy zseniális ötletet.
Emberek vagyunk, elkerülhetetlen, hogy olykor hibázzunk, ilyenkor nem feladni kell, hanem időt adni magunknak, hogy erőt gyűjtsünk, átgondoljuk, és talán rájöjjünk, hogy rosszul közelítettünk a helyzethez.
Ne gondolhatjuk, hogy nem sikerülhet, csak mert nincs, aki támogatna és megkönnyítené a harcunkat. Hány siker sztori indult el egy kopott albérletből, csak mert a falak között egy ember álmodni mert, és nem nyugodott, amíg valósággá nem tette. Nem volt semmije és nem is volt rá szüksége, mert szépen lassan mindent megteremtett magának. Nem a pénz, a hit volt az igazi fizetőeszköze.

Manna Owell

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7112416775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása