Nesze!szer

Tippek, hogy sokkal jobb és boldogabb tavaszod legyen!

2017. április 09.

 

 

sarga_isnpiri.jpg

 

Megjött a tavasz, itt a jó idő, de valahogy a kedved mégsem az igazi? Íme, néhány tipp, amellyel a lelked is gyorsabban fényre derül!

1. Ne hasonlítgasd magad másokhoz. Attól, mert szerinted a barátnődnek kettővel kevesebb striája van, vagy az apjától kapott egy álomlakást már húsz évesen, te nem leszel jobban. Az élet maga a tapasztalás és nem véletlenül raktad leszületés előtt ki ezeket a kis kockákat magadnak, ezek által tudsz tanulni, fejlődni. Ebből hozd ki a maximumot!

2. Káromkodjál! De tényleg! Abból, ha az ember mindig mindent visszanyel, sok baj származhat. Nyugodtan mondjál néha valami igen cifrát és add ki a dühödet! Az egyik barátnőnk anyukája például évente egyszer, a születésnapján lemegy a Dunára és kiordítja magából minden fájdalmát. Utána sokkal, de sokkal jobban érzi magát!

3. Meditálj. Nem kell lótusz ülésben, vagy gólya állásban és füstölő meg zene sem kell. Csak magadra van szükséged, hogy néha beszélgessetek, te és te. És megkapd a belső vezetődtől a válaszokat. Na, jöhet egy jó dumálás?

4. Drámai a helyzet otthon, vagy a munkahelyeden? Amennyiben van körülötted olyan, aki folyton csak drámázik, ne hagyd, hogy elszívja az energiádat. Amennyiben az illető még nárcisztikus is, akkor bizony, ő ebből akar élni, a te véredet szívni. Ha éppen előadja a hattyú halálát, te ne menj bele a csatározásba és abba, hogy mindenért te vagy a hibás. Maradj nyugodt és ne adj neki abból, ami neked van: a normális érzelmekből. Egyszer csak abbahagyja, vagy te sétálsz ki ebből a helyzetből. 

5.Vedd körül magad inspriáló, vidám emberekkel. Heti egy órányi röhögés is a barátnőkkel gyógyító hatású lehet. Lehet, hogy ez most nem vicces, de hidd el, a humornál erősebb orvosság nincsen! Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény! Bármilyen formában hatásos!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7312412513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása