Nesze!szer

Felébreszted a bőrödet?

2017. április 04.

 

 

clinique_pep.jpg

 

 

C-t mondani igen fontos, ezt mindenki tudja. C-Vitamint. Ez ugye mindennek az alapja, szedjük is, esszük is - most már kenjük is. Ugyanis kijött a Clinique kínálatában egy olyan valami, ami őrületesen magas mennyiségben tartalmazza a C-vitamint. Bennünket eléggé meggyőzött, mondjuk is, mi ez a kozmetikum.

(Több variációt is választhatsz belőle vásárlásnál. Egy a lényeg. Vagyis kettő. Az első és legfontosabb, hogy ez egy friss cucc, tehát nem szabad és nem is tudod hetekig elhúzni a termék használatát!)

clinque_pep2.jpg

 

Reggel, felkelés után cseppents belőle a krémedbe. Úgy hat a legjobban. Tapasztald ki első nap, mennyit bír el az arcod. Nekünk sokat (van bőr a képünkön, tényleg!) - így a 7 napos adag pont elég. Tovább nem lehet használni, mert egyszerűen ennyi kell és a C-vitamint tartóssága is pont ennyi. Fakó, élettelen, tónustalanság problémakörre ajánlanánk legjobban. Felpezsdít, új életre kelt. Iszonyat mókás, mert egyszerűen rázni kell az egészet. Nagyon gusztusos az egész, ahogy ebben a kis műanyagban van. Ugrálni fog az örömtől az arcod. Apró pici tanács, hogy nem hülyeség a nyakra is kenni és időnként adhatsz a kézfejednek is, mert ugye, ott látszik az öregedés a legjobban. Egyébként is rendes anti age kúra az egész. Az ára borsos, de több variációban beszerezheted. Nézd meg egy üzletben, ismerkedjetek, aztán rázd fel a tavaszodat, ha már hűvösebb lett kicsit újra. 

Clinique Fresh Pressed Daily Booster With Vitamin C - 26 000 Ft

 

clinique-fresh-pressed-daily-booster-with-pure-vitamin-c-10s9-300-300_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8112387285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása