Nesze!szer

A fürdőruháknál menő lesz a Copacabana és a Riviéra stílus idén

2017. március 28.

 

 

calzif1.jpg

 

Csodálatosan sütött a nap ma, ugye? Mindjárt itt is van a bikini szezon! Így be is mutatjuk nektek, milyen fürőruhák lesznek idén menők. Igen, minden évben elmondjuk, hogy a fekete örök divat, a pöttyös is és hát a geometrikus formák is adják majd a változatosságot.

 

 
 KALEIDOSZÓPIKUS TRÓPUSOK
 Maxi virágok, hihetetlen színekben, trópusi gyümölcsök és fluoreszkáló növények árasztják el a fürdőruhákat – egész világok születnek, amelyekben lüktet az élet, a természetes vagányság kel életre a vibráló árnyalatokban. Bikinik minden típusban, flitterekkel és hímzéssel díszítve.
 
COPACABANA
A cég tiszteleg Rio de Janeiro előtt – retró stílusban értelmezi újra a virágmotívumokat, új jelentést ad a könnyed elaganciájú érzékiségnek, mindezt színes és mintás vintage stílusú bikinik formájában.  
 
RIVIÉRA
 Az olasz Riviérától ihletve megidézi az 1960-as évek La Dolce Vita szellemét is: a kávézókkal szegélyezett strandok és az utcai lovaskocsik világát. Nyomatok és jacquard szövésű anyagok piros, fehér és ikonikus kék árnyalatban, amelyek még csábítóbbá teszik az egyes darabokat.
 
CSILLOGÓ HULLÁMOK
Kreatívan értelmezik újra a „fémes ragyogás találkozik a nőiességgel” hangulatot, finom részletekkel és laminált felületekkel, a nemzetközi kifutókon látható, legújabb  trendek szerint. Az arany, bronz, réz és vörös ötvözet árnyalatú a paletta a csillogó eleganciát idézi fel a fürdőruhákon.
Eddig tartott a hivatalos leírás. Ha majd látjuk kézben a darabokat, mutatjuk még. De sose értettük, miért néznek ki olyan jól az egyrészes fürdőruhák, mikor azt olyan nehéz nyáron hordani, hisz a hasunknak sok minden lesz, csak színe nem. Vagy azokat a medencés partikra ajánlják? Neked milyen a bikini stílusod? Játékos vagy dámásan nőies?

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1612382471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása