Nesze!szer

Csupa csupa nyalóka!

2017. március 22.

 

 

chupachups17-easywear-tzn.jpg

 

tezenis10.jpg

 

Volt egy időszak az életünkben, amikor csupa nyalóka volt itthon minden. Chupa nyalóka, írhatnánk stílusosan. Ugyanis kicsit rámentünk erre az édes dologra. Ragadt is minden rendesen. Most viszont a Tezenis hozott ki egy kollekciót a Chupa Chups mintáival. Van pizsama, bugyi, melltartó, szóval, mindenféle édesség. És garantáltan kalóriamentes mind, viszont nagyon cuki! 

(Ici-pici lábjegyzetként megemlítenénk, hogy a nyalóka, mint műfaj, 1958-ban indult világhódító útjára. Egy okos emberke úgy gondolta, pálcikára húzza a sütiket. Nem volt rossz ötlet, de akkor még nem lett ez annyira sikeres. Dali mester rajzai kellettek hozzá, így a hatvanas évek végére indult ez a csupa nagy siker el. Mondjuk, ha valami, akkor a nyalóka az, ami a legrosszabbat teszi a fogaknak, de a fogkefe és a fogkrém bevetése csodákra képes!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5312358773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása