Nesze!szer

Ez most a legjobb cipős oldal!

2017. március 15.

 

 

montonelli_pink.jpg

 

A tavasz végtelen sok jó dolgot hoz magával. Például kiváló okot szolgáltat arra, hogy új cipőket vásároljunk, vagy csak böngésszünk a neten, aztán meglátjuk... :D Mi is pontosan ezt tettük valamelyik nap. Nem, nem indokoljuk tovább a dolgot, inkább azt mondjuk egész egyszerűen: találtunk egy szuper jó cipős rendelő oldalt. Korábban már jártunk erre, de nem volt annyira szuper. Most viszont! Minden igényünket kielégítette. Maga a paradicsom, ugyanis tűsarkútól a telitalpúig mindent megtaláltunk ott, és nagyon sok márka van együtt. Ami tetszik nekünk, hogy minden cipőbe bele lehet nagyítani, tehát látom, hogy kb mi az, amivel kacérkodom. Fel is van írva, hogy milyen anyagból készült a lábbeli, így nem érik az embert meglepetések. Teljes a méretválaszték is, van, amiből 35-östől 41-esig van cipő. Ügyesen, okosan lehet keresni és rendelni. 

montokezd_2.jpg

 

Ami különlegesség. A Cipőpláza oldala, mert arról beszélünk - szuper márkákat gyűjtött össze, olyan, mint egy óriás cipős áruház a karosszékből. Máshol nem találtuk, csak itt, 6 olyan brazil cipőmárkát, aminél jobb egyszerűen nincs, és itthon máshol nem is kapható. Hihetetlen stílus, design és minőség mindegyik. (Apropó, viseltetek már brazil tűsarkút például? Valami álom!)

Az arany és az ezüst cipők ebben a szezonban is porondon lesznek, már ki is néztünk egy arany Montonelli slip on-t. Ezen kívül egy sötétkék tűsarkú lett a szerelmünk és egy ezüst félcipő - ez annyira mutatós akár farmerhez is. A Beira Rio Conforto egy olyan kedvencünk, ami nagyon ravasz. Ugyanis a magassarkújaik nagyon szép vádlit csinálnak, csini ruhákhoz kiválóak és egész nap lehet rohangálni is bennük, mert totál kényelmes. Persze, már a szandálokra is rákukkantottunk, a Moleca brandtől találtunk egy elég ütős telitaplú gyönyörűséget, a Picadilly-től pedig egy rózsaszín balerinát. A Vizzano piros gyönyörűsége pedig pont ma este lenne jó egy programra, kár, hogy voltunk olyan oktondiak, hogy a héten nem rendeltük meg... ja, mert gyorsan ideér a kiválasztott topán. Cipőpláza.hu, hát köszönjük. Nem kell lejárnunk a lábunkat egy jó cipőért...! 

 

Ja, a rend kedvéért az is elmondanánk, hogy férfi cipők is vannak. Már, ha otthon valaki megszólná, hogy milyen sokat költesz...D Rendelj neki is egy új sportcipőt a tavaszra! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5612326743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása