Nesze!szer

Vidám vasárnap

2017. március 11.

 

im_busy.jpg

 

 

A teremtés sok parancsolata:

- Teremteni nem úgy teremtünk, hogy összeszorítjuk a fogainkat és azt mondjuk: a te k..anyádat, majd én megmutatom! Ez sok minden ugyanis, csak nem teremtés. Ezzel csak jobban kötjük magunkhoz azt, ami éppen idegesít, dühít, aki ellen, vagy ami ellen szeretnénk menni. Belülről, saját vágyból teremtünk.

- A teremtés azt jelenti, hogy behívjuk azt, ami már a jövőnkben ott van valahol. Felhangoljuk magunkat, magasabb rezgésszintre emeljük és elképzeljük, hogy már megkaptuk, amire még csak vágyunk.

- Ülj le, menj sétálni, csüccsenj le egy padra vagy vegyél futócipőt és irány a sziget. Ezekkel már jobban érzed magad és jöhet a rajt. Érezd, mire vágysz és érezd, hogy már ott vagy. Ott vagy az új házban, ott vagy az új irodádban és lásd a főnöki névjegykártyádat.

- Használhatsz füstölőt, lágy zenét, lágy virágos rétet, de hidd el, minél magasabb szinten vagy, annál lehetetlenebb körülmények között is sikerül kikapcsolnod és teremtened. Tehát akár a zötyögő Kőbánya-Kispest-Újpest metróvonalon is kiválóan lehet teremteni, az utastársak úgysem annyira szórakoztatóak, inkább spiriskedjél, az jót tesz neked. 

- Onnan tudod, hogy "jól teremtesz", ha már közben tele leszel jó érzéssel és utána úgy érzed magad, mintha három szinttel a föld felett lebegnél. 

- Vigyázat, az Univerzum ravasz postás! Pontosan azt szállítja, amit kértél! Így legyél kedves, ne mellébeszélni, amikor kérsz. Ha például azt mondod: szeretnék valakivel tartós párkapcsolatot, picit fogalmazz konkrétabban. Mert, ha nem írod le, milyen tulajdonságok is fontosak számodra, lehet, hogy megérkezik a tartós párkapcsolat, csak egy önálló életre képtelen kedves alkesz srác képében, akit hosszú évekig nem tudsz majd levakarni. Ugye, nem erre vágysz?

- Teremteni jó, teremteni magasabb rezgést jelent.... hasonló pedig hasonlót vonz és új és új még értékesebb emberekkel találkozol majd az új életedben. Sose teremts úgy, hogy a múltat még nem engedted el. Dolgozz magadon, a lezáratlan dolgokon, de építsd a jövődet.

Itt az idő, ma kezdjed el! Március 20-ától csenget a postás, kezdődik a következő asztrológiai év és az Univerzum szállítja a kéréseidre adott válaszokat. 

Teremtésben gazdag napot kívánunk! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8312330689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása