Nesze!szer

Ne gondold, hogy elbújhatsz a szerelem...

2017. február 26.

 

elbujos3.jpg

 

Ne gondold azt, hogy a szerelmet keresned kell. Ne gondold azt, hogy megérkezik a lélektársad és egy mesejáték lesz az életed.

Az érzelmek elől nem tudsz elbújni. Ha valakinek megszólít a lelke, még sehol nincs leírva, hogy minden könnyen fog menni. A földi dolgok sokszor nehezek. Valaki, akivel jó együtt, akivel befejezitek egymást mondatát. De mindenkinek van egy csomagja, vannak hétköznapjai. Van idegesítő anyukája, esetleg gyereke, volt felesége, anyósa, sok-sok befejezetlen mondata. A lélektárssal nem minden a legkönnyebb, de mégis úgy érzed, azért jöttetek, hogy segítsétek egymás életét. 

A következő hét, hetek a szerelemről (is) fognak szólni. Tisztázásról. Nem bújj el magad és az érzelmek elől. Hisz a szerelem akkor is megtalál, ha egyáltalán nem vársz rá... sőt, pontosan akkor érkezik majd, mint egy gyorsvonat az életedbe! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2612296075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása