Nesze!szer

Március huszadikáig....

2017. február 19.

 

szives_lez.jpg

 

2017. március 20-án kezdődik az évkör, a kozmikus újév.
Eddig a 2016-os év 9-es, lezáró energetikája van érvényben, szaturnuszi hatásokkal, így eddig van még időnk határokat húzni, a már felfedezett benső mag köré, annak védelme, őrzése érdekében. A 2016-os év erősen szólt arról, hogy tudatosítsuk, kik vagyunk igazán, mik az értékeink, és ha bárki vagy bármi veszélyeztetné testi-lelki-szellemi-energetikai épségünket, akkor felállítsuk azokat a határokat, védelmi vonalakat, a...melyek segítségével megőrizzük azt.
2017. március 20-án belépünk egy új évkörbe, a Nap évébe, amelyben még továbbra is lesznek lezárások, kifutnak folyamatok, de már egy új életminőség elindítása lesz hangsúlyosabb, méghozzá cselekvően. A benső, isteni fényszikra, az önálló életvezetés, a rendszert működtető stabil középpont, az önirányítás, önuralom, tiszta rálátás, energia adás, a feltétel nélküli szeretet kerül előtérbe. Ideje jön, hogy külső-belső világunkat uraljuk, sorsunk kormánykerekét kézbe vegyük és irányítsuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6612272867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása