Nesze!szer

Csúcs ez az illat!

2017. február 17.

 

olym_2.jpg

 Az Olympéa nyilván nem a kispályás parfümök polcát célozta meg eddig sem, hisz magáról a csúcsról lett elnevezve. Elég királynői illatnak tervezték, nyilván nem egy olyannak, amely a polcon a futottak még kategóriában van. Most viszont kijöttek az alapmű intenzív változatával is, ami bennünket megütött. Persze,  nem a durva értelmében, hanem egyszerűen betalált, eltalált. Sokkal határozottabb, durcásabb az egész, mint az előd, elődök voltak. Pimasz és érzéki. A sós vanília akkord megvett bennünket kilóra, főleg, ahogy az ámbrával találkozik, na meg ott a másik nagy kedvencünk, a narancsvirág! Csodás lett együtt, mondjuk is, pontosan mi van benne!

Fejjegy:  fehérbors, sós vanília
Szívjegy: cédrus, narancsvirág,
Alapjegy: fehér ámbra, grépfrútvirág

Jó, nem szépítjük a dolgot, ez egy rohadtul szexi illat lett! Keleties, de közben ott van az a fajta menedzsernős határozottság is benne. Az üveg alakja elég tetszetős, de ettől még ugye lehetne rossz parfüm benne és nem vásárolnánk meg. Ám ugye minden esetben pityogva kérünk titeket, vásárlás előtt próbáljátok ki az illatot magatokon, mert minden bőrön más és más. A mienken elég vad és ez most jól esik, mert nem bírunk már magunkkal, annyira várjuk a tavaszt, a márciusi új évet és a vérpezsdítő energiákat. Addig pedig fújjuk az új kedvencünket, intenzíven!

 

 

 

 

 

 

 

Olympéa Intense Eau de Parfum 30ml – 17.500Ft

Olympéa Intense Eau de Parfum 50ml – 24.500Ft

Olympéa Intense Eau de Parfum 80ml – 31.500Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9212263702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása