Nesze!szer

Made with Love - mert a Valentin nap nemcsak rózsaszín

2017. február 10.

 

nati1.png

 

A magyar tervezőket is megihlette a közelgő szerelmesek ünnepe. Szerencsére, nemcsak a csöpögős irányt tartva. Gyulai Natália például, aki a NATI 100 % PURE IDEA divattervezője, kicsit más irányba vitte a dolgokat.  A Made with Love – 2017 V-day capsula kollekció készítése során folyamatosan formálódott a koncepció. Az eredetileg báli, farsangi ruhának szánt darabok fokozatosan lettek Valentin napi öltözékekké, a munka során egyértelművé vált, hogy tervező életében először egy ünnep, a szerelem ünnepe adja az inspirációt. A részletek finoman kidolgozottak, az egyes ruhadarabokon többféle anyagkaraktert is megtalálhatunk: elasztikus selyem, matt flitterek, kötött, tüll, csipke, neoprén, műszőrme, gyapjú, kasmír.

A tiszta fekete kollekció valóban szokatlan mostanság tőlem, ez egyfajta játék volt részemről.” – mesél a tervezés folyamatáról Nati. „Az, hogy létrehozzak egy tematikus kollekciót, ami persze mivel capsula kollekció, az ötletekből csak a legkarakteresebbeket mutathatja be. Stílusos lett az egész, az biztos. A kabátért például és egyébként odáig vagyunk.
A kollekció darabjai megvásárolhatók: City Life store by My Day Collection (1052 Budapest, Kristóf tér 4.), My day Collection (Rózsakert Bevásárló Központ), valamint Balllon Showroom.
 
Fotó: Almási Jonathan Csaba, smink: Felhalmi Kinga, Face Model Management, Halácsy Bianka, cipő: Vagabond Shoemakers

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1312244678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása