Nesze!szer

5 alapdarab, ami soha nem hiányozhat egy igazi nő ruhatárából

2017. január 31.

 

alapdarab_marilyn_monroe.jpg

 

Nincs egy rongyod se? Persze... - tudjuk, hogy ez nem igaz. Ám most elmondjuk neked, mi is az a bizonyos 5 alapdarab, ami nem hiányozhat a gardróbodból még akkor sem, ha éppen tájfun tombol a lakásban!

1. Egy jó farmer. Tudjuk, hogy van egy rakás jeansed, de egy igazán jó elengedhetetlen része egy nő mindennapjainak. Olyan, amiben jól mutat a popsid, aminek a hossza megfelelő és nincs agyonmosva (kifordítva tedd a gépbe mindig, az a tuti!). Nem baj, ha a ketegóriából beszerzel egy drágábbat, ezt tartogassad alkalmakra. Mert ma már a farmer is viselhető előkelőbb eseményekre, akár egy ezüst cipővel, akár egy szép blúzzal! A túl koptatottakat tessék gyorsan elfelejteni!

2. Jó minőségű, sima, fehér póló. Ez az alapdarab minden vészen átsegíti az embert. Ha fáradt vagy, nagyon jót tesz az arcodnak, ha színekre vágysz, szuper lesz hozzá egy nagy színes nyaklánc. Ám akkor is csodás, ha trendi partyzni mész, mert egy blézerrel irtó jól mutat. Ebből is ruházz be (vicces ruháknál ez, nem?!) egy minőségibb, pamut felsőre, ne a kínaisat válasszad és ne is a mindenféle feliratosakat. Elegáns, szép szabású, kerek nyakú mindenre megoldás lehet!

3. Kis fekete. Nem, nem nagy fekete, hanem kis fekete. Az a ruha, amit bárhol felveszel, hihetetlenül jól áll. Ezt akár tárgyalásra, akár esti programra, de akár randira is bevetheted, de mindig más körítéssel. Viselhető mesés tűsarkúval, durván vicces tornacipővel, de ebben mindig nő maradsz. Jó minőségű kötött feketék is léteznek, amelyek csodás alakot varázsolnak. Ne félj esetleg alakformáló fehérneműt bevetni alá, ha úgy érzed, erre van szükség.

4. Blézer vagy zakó. Találd meg azt a fazont, ami neked igazán jól áll. Akár rövidebb, akár hosszabb, akár karcsúsított, akár nem, kell egy szép alapdarab a gardróbodba. Ez passzol szoknyához, ruhához, farmerhez, mindenhez szinte. Nem árt, ha valami színeset választasz, de a klasszikus elengancia kedvelőjének egy púder lehet a megfelelő akár, vagy egy fekete. Ne add alább valami igazán csodásnál, amiben úgy érzed már az üzletben: te irányítod az életedet!

5. Tűsarkú. Bármilyen ramaty napja is van valakinek, egy helyre kis topán nőt varázsol és dívát az emberből. Bármilyen variációban viselhető, gyönyörű vádlit csinál és kiemeli a remek alakot. Nem kell mindennap ebben rohangálni, de nagyon jó, ha van a gardrób aljában egy ilyen. Az utóbbi évek nagy divatja a nude, ez nagyon jó beruházás lehet. Báltól kezdve a nyáresti belvárosi borozáshoz is bevetheted! (Az nem kifogás, hogy nem tudsz benne járni, tessék megtanulni!)

+1 tipp

 Mindig legyen a táskádban egy élénk vörös rúzs. Ennél nagyobb varázslatot nem ismerünk, a kislányból pillanatok alatt nőt varázsol! (Illetve a mai időjárás miatt nem árt, ha egy jégcsákányt is hordasz magadnál, de ez fakultatív!)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8912168248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása