Nesze!szer

Mókuskák, itt a Kakas éve!

2017. január 27.

 

kakas_eve.png

 

Mától, tehát január 28-ától a Kakas évében járunk a kínai horoszkóp szerint. Nem tudom, ki sajnálja, hogy kiléptünk a Majomból, de mi, én nem annyira... (ja, a jegy szülöttei, bocs!) A Kakas már jóval több jót hoz nekünk, hisz egy határozott állat, aki kikaparja magának a szerencsét. Ennek függvényében, idén annak kedvez a szerencse, aki tesz a céljaiért. A Kakas tervezős állat, így ne "hűbelebalázs" módjára cselekedjünk. Idén több gondot fordítunk majd a testi- és lelki egészségünkre is, így nektek javasoljuk a Nesze!szer rendszeres olvasását. Ami érdekes, hogy többet foglalkozunk majd a politikával, ami összecseng azzal, hogy a Nap évében vagyunk a nyugati asztrológia szerint is. Reméljük, több dologban megegyeznek majd az országok nagy vezetői és szolgálják az érdekeinket. Az egészen biztos, hogy ez az év nem egy futottak még kategória lesz, sajnos sok ismert ember távozik majd az élők sorából. Ám, mivel korszakváltásban vagyunk, nem is csoda, hisz új ikonok születnek. Egy biztos, szeretni fogjuk ezt az évet, de legyünk okosak, óvatosak és határozottak! Ja, és nyitottak az újdonságokra!

 

kakas_meg.jpg

 

Patkány: ne adj kölcsön senkinek, pedig bőven lenne miből! Pénzügyileg kedvező időszak elé nézel, de magánéletileg kicsit hullámvasutas jellegűek lesznek a napjai. Egy biztos, buliból és családi rendezvényből nem lesz hiány, nem lesz gond a kikapcsolódással!

Bivaly: végre eljött az, amire már tavaly vártál, hisz itt a munkahelyi előléptetés és szakmai sikerek éve. Minden kapcsolatodat tudod majd hasznosítani, a régieket és az újakat is. A pénzügyekkel bánj óvatosan, a családi életet pedig élvezd ki!

Tigris: a Kakas és te jóban vagytok, tehát tele lesz változással az éved. Végre mozdul a magánélet és a munka frontja is, jön az anyagi fellendülés is, de csak akkor, ha jól osztod be a pénzedet és a lehetőségeidet! Ráadásul szép helyekre is utazhatsz és akár a nagy szerelem is bekopogtathat hozzád. Persze, az ajtót neked kell kinyitnod!

Nyúl: nem te leszel idén az élharcos a munka frontján, ám emiatt bőven lesz időd képezni magadat, akár újra iskolapadba ülve. Az év lelki hazatérést is tartogathat, igaz szerelemmel. Arra ügyelj, hogy ne legyél a nehezebb helyzetekben túl hisztis és őrizd meg a nyugalmadat. A feszültségeket beszélgetéssel oldjad meg, jó?! Köszi!

Sárkány: nem fogsz unatkozni, míg megtalálod az ideális munkát magad számára, de összejön. Ez pedig pénzügyi fellendülést hoz. A magánéletben lehet, hogy valami miatt jobban kell támogatnod a párodat, így érzelmileg nagyobb teher lesz rajtad. De egy Sárkány igazi harcos, meg se kottyan az ilyen, ugye?! Azért túl sokat ne vállalj, legyen időd a barátokkal együtt bulizásra is!

Kígyó: ne bújj vissza, mint csiga a házába, ha kudarcok érnek a munkahelyeden! Hidd el, ott lesz valahol a jó lehetőség, de nem hullik az öledbe rögtön! Aki gyermeket szeretne, most jó eséllyel vágyakozik, mert mutathatja a teszt a két csíkot és a tanulás is kitűnő ötlet ebben az esztendőben!

Ló: most picit hallgass a családtagokra, barátokra, ha nem nagy gond. Ne menj a saját fejed után, csak kicsit és akkor az anyagi javak is gyarapodnak az istállódban (bankszámládon). Változatos év lesz számodra, a párkapcsolatban boldog pillanatokat élhetsz meg!

Kecske: tessék igen körültekintőnek lenni és semmi hirtelenkedés. Így egészen biztos, hogy gyarapodás várható nálad. Eljön a továbbképzések lehetősége. de ne költs túl sokat, mert a családod picit sokba fog kerülni, vagy az otthonodra kell többet fordítanod. Amennyiben művész Kecske vagy, kitűnő fogadtatásban részesül az, amit előadsz. Tessék kinyitni azokat a varázslatos torkokat!

Majom: kitartás, kitartás és kitartás. Tessék elfogadni, hogy a Kakas éve sok változással jár! A családi életed sokkal szuperebb lesz, mint az utóbbi években, ami azért jó hír a szingliknek (is!) Megtalálod az új munkát is, de legyél kitartó, ne fordulj be az első elutasítás után - tényleg!

Kakas: ne bízd el magad, mert tudod, ez a te éved! Döntéseknél számolj háromig, vagy akár négyig is, aztán arathatsz rendesen! A magánélet picit libikókás lesz, tehát esténként is a tiszta fej ajánlott. Jó lenne, ha megtanulnál relaxálni, hogy a sok jót fel is dolgozd és a hirtelenkedéssel ne hulljon ki a sok lehetőség a kezeid közül!

Kutya: te vagy mindenkinek a legnagyobb támasza, de azért ne felejtsd el saját magadat sem. Változékony éved lesz, most ne siettesd a párkapcsolatot, ne húzz karikagyűrűt erőszakosan a pasi ujjára. Szakmailag csupa izgalmas dologgal találkozol majd!

Disznó: nem véletlen, hogy a baromfiudvarban nem vagytok a kakassal egymástól távol. A Kakas évének jósága beragyogja a te évedet is! Lesznek azért húzósabb pillanataid is, de empátiával elsimíthatod a nézeteltéréseket. Te leszel idén az egyik legboldogabb kasszás, az tuti, rendesen jön bevételed. A magánéleted rózsás helyzete miatt is lesznek irigyeid, de hát ez a te életed, nem az övéké - csinálják utánad!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3012160427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása