Nesze!szer

5 tipp, ha sz...ul érzed magad: mégis jól nézzél ki!

2017. január 24.

 

 

not_basic_bitches.jpg

 

Aki azt állítja, az élet napos oldalán jár mindig... na, az biztos napszúrást kapott egy síparadicsomban. A női lélek ugye elve a Hold járásával van összefüggésben, így sokszor bizonyos napok előtt eléggé depik tudunk lenni... ez pedig gyakran kiül az arcunkra is. De mit is tegyünk ilyenkor, ha mégis jelenésünk van? Íme, teljesen könnyen megvalósítható tippek erre az esetre:

- Rúzs, rúzs és rúzs. Nincs mese, ha úgy látod, ultra karikás a szemed alja, leesett az állad a sok csüggedéstől, össze vagy törve: dobj fel valami durva vörös lipsticket és mindenki azt fogja nézni, nem a te látszólagos nyuggerságodat!

- Tessék elővenni a bizsus ládát és a mélyére hatolni. Lesz ott biztosan valami ultra színes vagy nagy nyaklánc. Na, most ennél jobb orvosság és elterelő hadművelet nincs, az egészen biztos. Egy fekete garbóra vagy ruhára feltolva kitűnően hat, nálunk is van itthon egy ilyenkor bevethető csillárnak tűnú darab!

- Irány a ruhásszekrény. MI az, amit megvettél, de soha az életben nem viselted még? Mert túl... ? milyen is? Na, most ez legyen az a darab, amit ma viselsz. Így az ismerősök a merészségeddel lesznek elfoglalva, mert ilyen minit még nem is láttak rajtad!

- Hideglelést kapsz a lilától, a sárgától, vagy a virágostól? Ó, ez lesz most a legtutibb választás! Elő valami erősen kanári színnel és egyrészt téged is feldob, másrész vonzani fogja a tekinteteket!

- Mondjad meg mindenkinek a tutit. Legyen valami odamondós felirat a sapkádon, vagy akár a farmerod ülepén! Olvass be mindenkinek, vagy hívd fel a figyelmet arra, ma jobb, ha békén hagynak... holnap pedig úgyis jobb napod lesz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4512140445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása