Nesze!szer

A sárga, Meryl Streep beszéde és Ryan Gosling tartolt tegnap este

2017. január 09.

 

emma-stone-ryan-gosling-d6ca4dcd-75c4-4ffe-a37f-45372d26eb50.jpg

 

 

Tegnap este a Golden Globe díjátadón a hölgyek szokásukhoz híven gyönyörűbbnél gyönyörűbb ruhákban vonultak fel. A sárga volt a legerősebb vonal a feketén és fehéren kívül idén, mutatunk is jó sok szépséget. Bennünket Natalie Portman Pradája fogott meg leginkább. Blake Lively Atelier Versace ruhájára és két gyerek utáni remek alakjára hívnánk fel külön a figyelmet. Sarah Jessica Parker fehér Vera Wangja volt még érdekes választás, Winona Rydert szinte észre sem vettük a Viktor & Rolf dresszben, Sienna Miller Micheal Korsban gálázott, Michelle Wiliams Louis Vuittont választott, Chrissy Teigen Marchesában csillogott, Nicole Kidman pedig Alexander McQueenben. Lilly Collins tündérke volt Zuhair Muradban. Ja, és személyes kedvencünk Evan Rachel Wood és Jessica Biel mutatjuk is!

best_dressed_evan_rechal_wood.jpg

 

best_dressed_jessica_biel.jpg

 

A pasik pedig egyszerűen csak nagyon jól néztek ki, főleg, a Ryaek. Gratulálunk a Kaliforniai álom stábjának a 7 szobrocskához. Meryl Streep életműdíjas beszéde pedig már futótűzként terjed az interneten. Keményen beszólt Donald Trumpnak és felhívta arra a figyelmet, külföldiek nélkül Hollywood milyen unalmas lenne. Hallgassátok meg az egészet, a most elhunyt Carrie Fisher szavaival zárja a beszédét. Csodálatos színésznő és ember!

Két magyar vonatkozású ruhát mutatunk még nektek. Vajna Tímea egy gyönyörű Lanvin kreációban szórakozott tegnap, Návai Anikó pedig Náray Tamás kreaációjában tudósított...és most akkor itt nem utalunk vissza arra a bejegyzésre, amit a tervező írt néhány napja arról, miért nem ad magyar celebeknek kölcsönruhát, mert Anikónak szívesen tervezett. Melyik estélyi tetszett legjobban?

 

vajna_timi_lanvin.jpg

 

gg_navai_aniko_1.jpg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5412111001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása