Nesze!szer

Vigyázat, a jövő hét...

2017. január 08.

 

 

jovo_het.jpg

 

A teremtő energiák érkezése óriási fokozatra kapcsol a jövőhéten és közel két hétig így is marad.

Most nagyon fontos lesz, hogy tudatosan emeld a saját rezgésed. Az elkövetkező napokra időzíts be meditatív elvonulást, ha csak napi tíz percet is. Ebben az esti vagy reggeli gyakorlatban koncentrálj a légzésedre és kérd meg a sejtjeidet, hogy hangolódjanak rá az energiákra. Ha úgy érzed, hogy napközben túlságosan feszültté válsz, akkor ismételd meg a gyakorlatot akár többször is.

Ha úgy érzed, hogy a feszültséged tovább fokozódik vagy egyszerűen sehogy sem akar enyhülni, akkor egy nagy séta a levegőn vagy izzasztó testmozgás, mint a kocogás mindenképpen segíteni fog. Hidd el semmi baj nincs veled, de amikor ilyen intenzív rezgésváltásnak vagy kitéve, annak a mellékhatása mindig feszültséget okoz. Ez a feszültség addig tart, míg át nem hangolódsz az új energiákra. Ha csak lehet hanyagold most a nehéz ételeket, csak akkor és annyit egyél amennyit a tested kíván és ügyelj rá, hogy rengeteg folyadékot, lehetőleg tiszta vizet fogyassz.

Schilling Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1712108473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása