Nesze!szer

Vidám vasárnap

beautyka 2016/04/30 20:47 komment

 

anyalanya3.jpg

 

Néztem anyut, ahogy megtesz mindent, és rájöttem, hogy soha nem leszek képes teljesen elszakítani magam tőle. Nem számít, mennyire vagyok erős vagy gyenge, anyu a részem, épp olyan fontos, mint a szívem. Soha nem leszek olyan erős, hogy meg tudnék lenni nélküle.

Sarah Dessen

 

 

 

stilusos_idos2.jpg

 

stilusos_idos.jpg

 

stilusos_idos_3.jpg

 

Hol van már az otthonkák világa? Ezen sorok szerzője még tanított a magyar divat eme fura kanyaráról a stylist iskolában a diákoknak. Ám most szeretnénk néhány képpel megmutatni nektek, a stílus mennyire nem kor kérdése. Az ízlés, a vagányság és a tartás nemcsak harminc körül adatik meg az embernek. Imádjuk mindegyik képet és szép korú nagyit és papit, annyira menők! Biztatnánk mindenkit a színek viselésére, mert nincs is lehangolóbb, mint a kék metró vonalán utazni reggel és csak barna és fekete kabátokban látni mindenkit. Elkélne némi vidámság, ami visszafelé is hat ám!

 

forrás boredpanda 

 

 

 

 

szem_uveg_a_lelek_tukre_1.jpg

 

Nyakunkon a nyár, bár ezen a héten azért fura volt az időjárás, de attól még fontos hogy előre gondoskodjunk arról hogy milyen divatos szemüveggel fogjuk védeni a szemünket a naptól. Szerencsénk van, mert az idei trendek még különlegesebbek és szexibbek mint a tavalyi legyen szó bármilyen formáról vagy színről. De pontosan mi az idei napszemüveg must-have? Mondjuk! Oversize,világos pasztell,klasszikus pilóta,macska forma,kerek és még mindig divatba vannak fura formájú állatmintás keretek is. Van miből válogatni idén is. De az biztos hogy a szemüveged az a kiegészítőd amely megmutatja a stílusod. De vigyázat azért, az oversize nem áll jól mindenkinek, nálunk például gond a túl kicsi fej... sajnos...D

Nesze!Eszti

 

szem_uveg_a_lelek_tukre_2.jpg

 

szem_uveg_a_lelek_tukre_3.jpg

Antidepresszáns szombatra

beautyka 2016/04/29 19:18 komment

 

arizona-muse-vogue-paris-ben-hassett-02-620x805.jpg

 

Ne hagyd, hogy lepofozzanak az útról. Az ellenszél mindig erősebbé tesz, edz, és bizony az, aki hagyja, hogy elfújja őt, soha nem fogja megtudni, hogy milyen jutalom várt rá. Mindig csak egy lépés, de közelebb jutsz hozzá. Senki sem siettet, te se sürgesd magad.

Oravecz Nóra

 

 

opi-retro-2016-summer-collection.jpg

 

A hetvenes évek most nagyon menő. És nemcsak a ruháknál, hanem a sminkeknél is és nagy örömünkre ez a hangulat a körmünkre is átragadhat (sic!), hisz az OPI retro kollekcióval lep meg bennünket a nyárra. Mondjuk az árnyalatokat. Melyik szín lesz a tiéd? Jó, úgyis tudjuk, hogy a hot pinkből adnak el majd legtöbbet

 

  • Towel Me About It – light yellow
  • I’m Getting a Tan-gerine – light orange
  • SPF XXX – orange-red
  • Sailing & Nail-ing – blue
  • What’s the Double Scoop? – lilac-pink
  • Flip Flops & Crop Tops – hot pink

opi-retro-2016-summer-collection-1_1_1.jpg

 

opi-retro-2016-summer-collection-2_1.jpg

 

 

hmnyit.jpg

 

 

 

Forever Summerkollekció neve, ami tulajdonképpen az H&M fürdőruháit és stranddresszeit tartalmazza. Számunkra nagy öröm, hogy maradtak a háromszög felsőrészek idén is és print is van a fürdőruhákon rendesen. Cukik a darabok, jól viselhetőnek tűnnek. A film hangulatát pedig imádjuk! 

 

 

 

 

 

nyárbikinih&mfürdőruha2016

Reggeli Nesze

beautyka 2016/04/28 20:43 komment

 

margaux-brooke-fashion-shoot02.jpg

 

Minden ember, aki Téged bánt, Önmaga boldogtalanságát nyilvánítja Feléd. Az ember, aki harmóniában van Önmagával, nem érez belső kényszert mások megalázására. Ezek az emberek saját egykoron elszenvedett, és fel nem dolgozott sérüléseiken próbálnak revansot venni. Ahelyett, hogy Önmaguk gyógyításán fáradoznának, igyekeznek beteggé tenni környezetüket is. Ez mind saját félelmeikből és boldogtalanságukból fakad. Hidd el, ezeknek az embereknek van a legnagyobb szükségük arra, hogy szeressék őket. Hiszen ők gyűlölik magukat. Azok, akik önmagukat szeretik, képesek szeretni embertársaikat is. Tiszteld a lényed annyira, hogy nem hagyod Magad megalázni. És higgy annyira a másikban, hogy képes Önmaga sérüléseit begyógyítani. Bocsáss meg, hogy eddig sebezhető és támadható voltál. Kiállni Önmagadért, nem hagyni, hogy kizökkentsenek a harmóniából, és megbocsátani! Ebben van az igazi szabadság.

Mohácsi Viktória

 

 

jasmine-britney.jpg

 

Általában elborzadva nézzük azokat a lányokat, akik Barbie hasonmásra műttetik magukat, vagy valaki más személyisége mögé akarnak bújni. Ám itt van Jasmine-Britney, aki nagyon nem ez a kategória. 9 évesen szenvedett autóbalesetet és azóta sajnos szinte bármire képtelen egyedül. Ám ő mégis olyan akarattal rendelkezik, ami nagyon tiszteletre méltó. Ugyanis egyetemre jár és szülei segítségével, majdnem 4 millió forintnak megfelelő összegből Barbi babává változtatta át magát. Smink nélkül soha nem indul el otthonról, igaz, hosszú ideig míg valaki elkészíti a megfelelő makeupot számára. Britney Spears a másik nagy kedvence, így Jasmine-Britney lett az új neve. Egyébként már fotózásokra is felkérték őt. Nem mellesleg a cipők gyűjtése a hobbija. Videóblogja is van, sokat nem értünk belőle, de az biztos, hogy a lebénult testben nagy akaraterő rejlik!

(Katarina Koskiranta az eredeti neve.)

 

 

 

styling_range_hc_products_shelf.png

 

 Göndör a hajad? Akkor biztos ezerkétszáz féle terméket kipróbáltál már rá. Mert jön egy kis eső és hű, de fura lesz a frizura... A Redkennél kijött egy új technlógiás termékcsalád, így, mivel tudjuk, sokan keresitek azt, ami tényleg segít, kicsit írunk róla. Cukor kristályokkal, moringa olajjal és UV-szűrúvel bizonyít a cucc. Az első segít megőrizni a hullámok hidratáltságát és megújítani a formájukat, a moringa a szárzad, dehidratált loknik nedvességtartalmáért felel, véd a szöszösödéstől és fényt is ad, ja, meg természetes esésűvé teszi az egészet. Minden szulfát- és parabénmentes. Van kondicionáló olaj, akár mosás nélkül is használhatod, egy zseniális kétkomponensű full swirl szérum, annyira gyönyörű csillogást ad, amit nagyon göndör hajnál még nem sokszor láttál, és egy hajformázó tej is tartozik a családba, meg egy sampon is természetesen. Finom illata van mindnek, nem különösen erős, de barátságos, hogy így meséljünk róla. Keressétek a Redken szalonokban, érdemes kipróbálni! 

 

 

redken_pics.jpg

Reggeli Nesze

beautyka 2016/04/27 20:18 komment

 

 

 

kis_herceges_roka_szep.jpg

 

Az embereknek nem ugyanazt jelentik a csillagaik. Akik úton járnak, azoknak vezetőül szolgálnak a csillagok. Másoknak nem egyebek csöppnyi kis fényeknél. Ismét mások, a tudósok számára problémák. Az üzletemberem szemében aranyból voltak. A csillagok viszont mind-mind hallgatnak. De neked olyan csillagaid lesznek, amilyenek senki másnak. (...) Mert én ott lakom majd valamelyiken, és ott nevetek majd valamelyiken: ha éjszakánként fölnézel az égre, olyan lesz számodra, mintha minden csillag nevetne. Neked, egyedül neked, olyan csillagaid lesznek, amik nevetni tudnak! (...) S ha majd megvigasztalódtál (mert végül is mindig megvigasztalódik az ember), örülni fogsz neki, hogy megismerkedtél velem. Mindig is a barátom leszel.

Antoine de Saint-Exupéry

 

 

anna_sui_kezd.jpg

 

A végtelenül művészi és kreatív márka most nyárra tropical változattal jön. Egész egyszerűen minden termékük egy kész műalkotás, szinte másodlagos, hogy azzal mi is kifesthetjük az arcunkat, vagy körmünket. A body csomagban pedig rózsás testápoló is található... Őrületesen trópusi minden, nem?!

 

 

 

 ring-reflection.jpg

 

ring-reflection-wedding-photography-ringscapes-peter-adams-7_1.png

 

 

 

Néhány napja az egyik fórumban valaki arról érdeklődött, kinek milyenek voltak az esküvői fotói, nincs-e valakinek valami kreatív ötlete. Mi, itt a blogon is mutattunk már nektek a témában ezt-azt, de most találtunk egy igen különleges ötletet, ami simán befér még az albumba a puszilkodós-csokros variációk közé. Persze, kell technikai tudás is hozzá rendesen. Peter Adams-Shawn alapötlete az volt, hogy még különlegesebbé tegye az általa készített képeket, hogy a gyűrűkön is megörökíti a párt, vagy egy-egy részletet a nagy napból. Nézzétek csak! Egyébként a fotós remek fotográfiáit ITT tekinthetitek meg! 

 

 

 

Reggeli Nesze

beautyka 2016/04/26 20:35 komment

 

guess-spring-summer-2016-campaign10.jpg

 

Az élet pontosan olyan, mint egy tükör: megnézheted magad benne. Ha nem kapsz semmit, nem adtál semmit. Ha nem figyelnek rád, te sem figyelsz másokra. Ha egyedül vagy, te nem keresed mások társaságát. Ha bőségben akarsz élni, tanulj meg bőségben osztozni másokkal. Ez a karma tükre. Mindenki azt kapja, amit megtanult odaadni másoknak. 

Mohácsi Viktória 

 

sark1_1.jpg

 

 

 

Az instán mutattuk már nektek, hogy két hete hétvégén az Állatkertben jártunk. Szürreális művészetet tekintettünk meg, a kínai lampionok világába lestünk bele. De őszintén szólva rég vettünk részt ennyire varázslatos kiállításon, ami kicsiknek és nagyoknak is örömöt ad és bizton ajánlható. Sárkányok éjszakája - ez a címe. Több száz kínai, selyemből készült lampion van kiállítva, a libikókázó pandáktól a tigrisekig, bambiig, az őzikéig minden, még a saját csillagjegyedet is megtalálhatod. És, ha szerencsések vagytok, még az álmukat épp nem töltő "rendes" állatkerti lakókkal is találkozhattok, mi összefutottunk egy hazafelé battyogó csacsival, az oroszlánt is hosszú percekig bámultuk, a fóka is tartott úszóbemutatót és kacsák is totyorásztak rendesen a parkban, alig győztük a tóból kimenteni a gyermeket. Mondanánk is néhány praktikus dolgot, ha tervezitek a látogatást gyakorlatilag egy fény fesztivál az egész. (Itt jegyeznénk meg, hogy szuper randi program is lehet ám!)

Amit tanácsolnánk: amennyiben nem gyerekkel mész, válassz egy hétköznapot, hétvégén nagyon sokan vannak. Érkezz oda már háromnegyed hét körül és akkor hamar bejutsz, mert azért idő a jegyek megvásárlása is. Vigyél jó fényképezőgépet, mi csak mobillal próbálkoztunk, ráadásul úgy, hogy egy Andika nevű lányt az édesanyja lépten-nyomon odaállított egy szoborhoz, sehogy nem tudtunk szabadulni tőle. (Üzennénk Andikának, hogy egyrészt állítsa le anyukáját, mert picit sok a néni, másrészt menjen el Hellinger-családállításra, hogy megtudja, mi a mama motivációja arra vonatkozólag, hogy folyton zrikálja őt, mert nem úgy néz, ahogy ő szeretné...bocsi!) Innivalót sem kötelező vinni magaddal, jó fejek és bevétel érzékenyek a büfések az Állatkertben, még kürtőskalácsot is kapsz este kilenckor simán. Nem olcsó a belépőjegy (1 900 Ft), de tényleg nagyon megéri. Jó hangulat, giccses, ámde igazán művészi lampionokat látsz és tényleg van valami gyermekien bájos az egész programban. Mondjuk, nálunk a 2 esztendős imádta, főleg, hogy nyuszikák és pillangók is voltak, meg az oroszlán is jó hangosan kommentálta, mit is gondol a sok látogató érkezéséről Tuti program, menjetek, nézzétek nagyokat, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében zajlik az egész, májusban 22-éig tart nyitva, minden este 7 és 22 óra között.

Fényes estéket nektek, a Nesze házi sárkányainak ajánlásával...D 

 

 

 

vera-wang-bridal-spring-2017-wedding-dresses13.jpg

 

vera-wang-bridal-spring-2017-wedding-dresses14.jpg

 

Reméljük, VIII, Henrik a környékén sem jár ezeknek a ruháknak, melyeket az angol birodalom ihletett. Gordon von Steiner irányításával születtek a darabok, melyek nem éppen egy nagy magyar bulizós lagzi irányát tükrözik, inkább a spiritualitás-vallásosság erőteljesebb részét.