Nesze!szer

Sminktippek hideg időre, ha nem akarsz otthon kuksolni

2016. december 30.

 

 

mastercard_sminktipp.jpg

 

Az idei évben a tél azért nem viccel, senki nem panaszkodhat arra, hogy nincs is igazán hideg. Magunkat rétegesen, rendesen felöltöztetjük, de mi a helyzet az arcunkkal? Otthonról, a fotelből rendelhető online minden, bankkkártyával a kezetekben.

 

mastercard_hidratalo-sos-csomag.jpg

 

Az alapozás már otthon kezdődik. Fel kell készítened a bőrödet a hűvösre. Ilyenkor ajánlott zsírosabb krémeket használni és többször radírozni. Ezután már csak a maszkok számát növelhetjük, ezekben ugye sokkal koncentráltabb a hatóanyag, mint a "sima" krémekben és a fűtés miatt jóval szárazabb arcunknak nagyon jót tesznek. A modernkori szépségápolás ugye Ázsiából jön, ezt mindenki tudja (bb krém és tsai, ugye...) Így most egy olyan S.O.S. maszkot ajánlunk nektek, ami gyakorlatilag 20 perc alatt gyönyörű bőrt varázsol. ITT rendelhetitek meg, két fázisban dolgozik és tényleg varázslatos a hatása. 

Krémek közül mindenképpen olyat válasszatok ilyenkor, ami igen gazdag hatóanyagban és ragyogást is ad, mert ezt pestiesen must have címkével látnánk egy ilyenkor. A L'oreal Nutri Gold most megújult és pünkösdirózsa-kivonatot is tartalmaz. Táplál és ki is emeli az arcszínt. Könnyen beszívódik, így nem lesz gond a reggeli rohanásban sem. ITT találod. 

 

mastercard_osszes_termek2.jpg

 

Mindenképpen használjatok hidratáló alapozót, ha csak ez nem okoz problémát a bőrödnek, nem zsírosodik ki túlzottan. Nem is olyan régen jött ki egy új alapozó, ami selymes fedést ad és ott hidratál, ahol kell (nagyon intelligens) SPF 15 fényvédő faktorral ellátva. Olajmentes. A gyengédtől a közepes fedésig, természetes-matt hatás. Ideális a zsíros/kevert, illetve a zsíros bőr számára. A Clinique Suparbalanced Silket ITT is megrendelheted, igazán természetes hatást ad.

Nagyon jó primer a Smashbox terméke, ami kifényesedésre hajlamos bőrre igen erősen ajánlott. Ezzel gyakorlatilag az alapozó tartósságát biztosítod. Tuti, hogy a következőre is befizettek,, ha ezt kipróbáljátok. Most csak ITT lehet kapni Magyarországon, hisz egy hete debütált a márka. 

Az alapozás után persze a szemet is kiemeljük, de mostanában ugye az a smink a menő, ahol a szemen csak spirál van. Ebből télre a Volume Million Lashes lila tubusosát ajánlanánk, ez igazi végzet asszonya tekintetet ad és nem sírjuk le nagyobb szélben sem két perc alatt. Katt IDE

 Még mindig a fény témakörénél maradva, highligtolni is kell ilyenkor, ennél jobban ilyenkor semmivel nem tudunk játszani, mint azzal, mit emelünk ki. Ez rendesen kinyitja a szemet, ami a természetes makeupnál nagyon jó. ITT rendelheted meg a tuti tubusost, elég nagy adag, sokáig kitart.

Rúzsban mindig olyat válasszunk, ami ápol és vitaminokban gazdag. A Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine hidratál és olyan színei vannak, hogy úgy hatnak, mint egy adrenalin löket, ha felteszed. Ez akár a szilveszteri bulit is kibírja, nem kell fél percenként feltenned és nem is fog cserepekben leesni az ajkaidról. Szépek a színei, bőven tudsz majd választani EZEN az oldalon is! 

Végül és nem utolsó sorban. Akár buli, akár szilveszter. Az alkohol nagyon szárítja a bőrt. Ilyenkor még erősebben kell hidratálni és nemcsak kívülről, hanem belülről is. Amennyiben a party után nem iszol elég vizet, teljesen mindegy, mit kensz rá. Szóval, tessék szépen, sokat inni és minél több télre való arcápolási és dekor terméket használni. Jó bulit mindenkinek! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8912034989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása