Nesze!szer

Viszlát 2016! Engedd el, amitől benne voltál!

2016. december 30.

 

2016_vege.jpg

 

 

Nem volt pite ez a 365 nap, ugye?! Ez az év sokak életében a megpróbáltatások éve volt. Mondhatjuk azt persze, ilyenkor milyen nagyot lehet fejlődni, de lássuk be, ez néha kőkemény. Sok háború, családi, munkahelyi és mindenféle viszály volt. Az uralkodóbolygó idán a Mars volt, ami mi más lenne, mint maga a háború. Köszönjük, kipipáltuk rendesen, ugye?!  Az elengedés évének neveztük, nevezhettük ezt az évet. Reméljük, az év végére ti is rájöttetek, hogy nem biztos, hogy egy-egy kapcsolatot, helyzetet kellett csak elengednetek, illetve ne magára az adott szituáció (nem) létére koncentráljatok. Inkább a dolgok gyökeréig visszamenve kell gyógyítani a régi sérelmeket, sérüléseket, ami azt okozhatta, hogy belekerültetek valami olyanba, ami méltatlan, rossz, vagy visszahúzó most (pestiesen szólva bevonzottátok a szart!) . Mert ugye, ha magát a korábbi élményt nem dolgoztad, dolgoztátok fel, akkor újabb és újabb kátyú következik, csak más csomagolásban (szőke, barna?). Tehát az év végére, az advent alatt remélhetőleg mindenki leért az önismeret és a béka fenekére, hogy ezután "megvilágosodva" léphessen tovább és engedhessen el.

Számmisztikailag is 9-es év volt 2016, tehát egy kör végét, magát a lezárást jelentette (ez a tudomány 9 éves ciklusokkal számol). Most zárjuk is le gyorsan az egészet egy jó nagy hálaadással. Írjunk egy hála listát és köszönjük meg azokat a dolgokat, amelyek történtek velünk, hisz ezáltal fejlődtünk. Persze, az adott pillanatban, amikor benne vagyunk, nem a legegyszerűbb ez gondolni. De visszatekintve már máshogy látunk az egészre. Ugye, mennyivel erősebbek lettünk az év végére és milyen sok jóság is történt?

2017 már jóval rózsásabb lesz. Persze, az első negyedév azért még lehet rázós, de ez már a Nap éve. Ez pedig ugye maga az életöröm, a kreativitás. Számmisztika szempontjából nézve 1-es évet kezdünk, ami az újrakezdés, elindulás időszaka lesz. Tehát, új esélyek, új találkozások, új szerelmek jönnek... minden persze csak akkor, ha feldolgoztad a korábbi sebeidet és nem azokat szeretnéd, szeretnétek újra nyalogatni egész évben. Most már tegyük le a terheket és induljunk emelt fővel az új életünk felé. Igazán boldog, igazán új esztendőt nektek, most aztán tényleg jön a napos oldal!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5812084425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása