Nesze!szer

Így dobhatod fel az arcodat, ha te is fáradt vagy!

2016. december 23.

 

 

christmas_face.jpg

Az adventi időszak számunkra iszonyat intenzív volt. Így most nem egyszerűen fáradtak vagyunk, hanem iszonyatosan fáradtak. Ezért úgy éreztük, nektek is jól jön néhány praktika, amivel új életet lehelhetek az arcotokba!...D

Nem, nem attól lesz üde az ember bőre, ha vastagon bekeni valami szuper krémmel. Semmi nem tud hatni, ha nem megfelelő "táptalajba" érkezik. Tehát a legjobb, ha egy kiadós fürdéssel kezded a szépítkezést.  Ettől felpuhul a bőröd. Vess be egy testradírt, így lélekben is elengeded a régit... (nyugodtan gondolj közben a volt pasidra, vagy szörnyeteg főnöködre...D). Amennyiben nincs otthon testradírod:

Banános testradír

Keverj össze egy érett banánt, 3 evőkanál fehér cukrot és néhány csepp illóolajat. Dolgozd össze alaposan, majd dörzsöld át vele a tested! Miután kész vagy, öblítsd le a tested langyos vízzel.

 

Ezután jöhet az arc radírozása. Amennyiben nincs otthon ilyesmid, dobd össze a hűtőből. Íme egy tipp:

Kávés arcradír

Keverj össze egy kis joghurtot, mézet, és sűrítsed némi őrölt kávéval. Nem, nem a 3 az 1ben változattal, sima kávéval! Kend fel az arcra, jól dörzsöld át vele, és kb. 15 percet hagyjad rajta, majd alaposan öblítsed le. A kávé kiválóan radírozza az arcbőrt, és fel is frissíti!

Most jöhet az ápolás! Biztos van otthon valami szuper arcmaszkod, amit elpakoltál ínységesebb időkre. Most vedd elő. Amennyiben jó márkát választottál, kétszer is használhatsz egy tasakot. Házi pakolást is készíthetsz. Mit szólnál hozzá, ha közben boroznál is? Tessék ITT egy régi receptünk, a vörösboros arcpakolás. Amennyiben nem kadarkáznál, íme, egy újabb tipp!

Mézes hidratáló

Keverj össze 1 evőkanál mézet és 2 evőkanál zsíros joghurtot (most ne a lightot, jó?!). Tedd fel a fűtőtestre, hogy picit melegedjen és 1 evőkanál búzacsírát adj még hozzá. Kend fel, és hagyd hatni egy jó 20 percet. Utána langyos vízzel öblítsed le! Utána még finoman töröld át a törölközővel az orcádat. Meglátod, új életre kel!

Ragyogás

Igen, az orcánk, testünk már szép, most ragyogjunk. Nem kell sok hozzá. A legfontosabb, hogy sminkelésnél használj highlightert. Tegyél fel a szemed fölé ebből, az nyitja is a tekintetedet. Mehet fel egy kis csillogós púder is. És ha még mindig úgy érzed, össze van esve az arcod, akkor vegyél fel a karácsonyi összejövetelre valami színes cuccot, ami glitteres.  Az is meghozza a csillogást!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr812068441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása