Nesze!szer

Őrület helyett nyugodtan: last minute ajándéktippek stílusosan

2016. december 22.

 

hegyvidek_chanel.png

 

Hiába, az ember nem mindig tudja pontosan úgy meghatározni a szabadidejét, ahogy szeretné. Nálunk egy váratlan gépi meghibásodás miatt borultak a dolgok, így tegnap kénytelenek voltunk egy nagy plázába bemenni. Hát, ezt a legrosszabb ellenségünknek sem kívánnánk. Tülekedés, nyomakodás, volt ott minden, csak nyugodt pillanatok nem. Így ma egészen biztos, hogy nem megyünk nagy tumultusba. De mivel sejtettük, hogy köztetek is van olyan, aki ugyanúgy last minute vásárló, mint mi, gondoltuk, adunk nektek néhány tippet, hogy tényleg öröm legyen az ajándékozás. A Hegyvidék Bevásárlóközpont Glamour Beauty Parfüméria üzletéről írtunk már nektek. Szakszerű kiszolgálás és semmi tolongás, plusz a világ legjobb illatai és krémei találhatóak ott. Budán, csendes környezetben. Most bemutatunk nektek néhány illatot, amit ott még be tudtok szerezni és utána még kávézni is le tudtok ülni csendesen a barátnőtökkel, vagy akár magatokkal, hogy lélekben is készek legyetek az ünnepre és ne vegye el a loholás és tolongás az élét. Szóval, jöjjenek a Hegyvidék Bevásárlóközpont Glamour üzletének ötletei!

hegyvidek_ferfi.png

 

Helyes pasiknak: Salvatore Ferragamo Uomo. Idén jelent meg az olasz mester új illata, amely a leírások szerint az elegancia és a szépség szimfóniája. Nekünk a fekete bors és a bergamott érződik ki legjobban, és tetszik az is benne, hogy egy kis tiramisut is csempésztek az összetevők közé. Nagyon olaszos parfüm, vigyázat, aki használni fogja, veszélyes lesz!

Különleges férfiaknak: Carven L'Eau Intense. Ez egy csodálatos kompozíció. Nem hiába, hisz maga Kurkdijian is ott volt az alkotók között. Friss és fűszeres, olasz citrommal, levendulával és gyömbérrel. Nekünk ez az év egyik legjobb felfedezése, nagyon merész és nagyon eredeti! Csak annak add, aki meri vállani az egyéniségét!

A Férfinak: Bleu de Chanel. Amennyiben valaki megszagolja ezt, nem tud szabadulni a hatásától. Ez nagyon, de nagyon Chanel. Stílusos, férfias, olyan mindent visz kategória. Leírhatnánk az összetevőit, de minek. Nem tudsz szabadulni tőle, az egészen biztos!

 

 

hegyvidek_no.png

Különleges hölgyeknek: Issey Miyake. Ez nem az a könnyed, málnás illatocska. Issey Miyake új alkotása bizony határozott, de közben virágosan játszik is. Az eredeti 1992-ben jelent meg, ezt gondolták újra. Jól tették. Ezt nem fogja elfelejteni az, aki kapja! Karakteres!

Minden Nőnek: Chanel n5 L'eau.  Minden illat alapja a világ klasszikus a Chanel, ugye?! Marilyn Monroe óta még híresebb és karrierje töretlen. Ám az idők szava itt is változást hozott, kellett egy kis könnyítés ezen a csodás. Idén meg is jelent és már nem olyan erős, viszont nagyon Chanel maradt. Annak add, aki nem fél nőnek lenni!

A luxus szerelmesének: Hiris. Virágos, fás, de közben mégis púderes a Hermés illata. Aki ismeri a márkát, az pontosan tudja, hogy ugyanúgy, mint a divatház darabajai, ez az üvegcse és belbecse is nagyon gondosan készült. Igazán stílusos ajándék!

Játékos csajoknak: La Petite Robe Noire - kék. A Guerlain ugye maga az illatház, az alfa és az omega. A kis fekete illata nagy sikerrel fut már évek óta, idén egy kékes változata jött ki ennek, utalva a vattacukorra. Mert ez egy édesebb, játékosabb kiadás, de ugyanúgy franciás maradt és sikkes. Igazán jókedvűvé varázsolja viselőjét!

A csodás illatokat keressétek a Hegyvidék Bevásárlóközpont Glamour Beauty Parfüméria üzletében!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4912066929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása