Nesze!szer

Szeretnél milliomos lenni? Nyerd meg tőlünk a Lady Million parfümöt!

2016. december 15.

 

 

lady_million_nyeremeny.jpg

 

Millió és millió parfüm jelenik meg minden évben, de nincs mese, a Million sorozat Paco Rabannétól nagyon, de nagyon jól sikerült, ha az utóbbi évek slágerlistás illatait nézzük. Tüzesek, hisz azért egy spanyol tervezőről beszélünk, ugye, de közben nőiesek is. A Lady Million például fás-virágos, de mi inkább ezt szexinek mondanánk. Nem véletlenül slágertermék az online oldalakon és a drogériákban is. Ez nem azaz illat, amivel nem vesznek észre, ha belépsz a rendezvényre. Energikus, de közben mégis elegáns és határozott. Méz, málna, jázmin - de mindettől nem lesz túl édes, mert közben ott van az ámbra és a pacsuli is, meg az Amalfi partjairól érkező citrom is. Szerelem első és második szaglásra is. De mondjuk az üvege maga is egy csodálatos műalkotás szerintünk. 

lady_million_uveg.jpg

 

Van kedvetek játszani? Egy szerencsés közületek megnyerheti a csodás Lady Million illatot és szuper nyári táskát is hozzá. (Nem lesz mindig tél!) A feladat csak annyi lenne, hogy a kedvenc arany színű képeteket postoljátok a facebook oldalunkra. Lehet a post alá, vagy az üzenőfalra is, csak legyen valami szép vagy vidám kép, kis arannyal. A határidő december 20. Hajrá, legyetek Lady milliomosok!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9112042975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása