Nesze!szer

Pezsgő a szemeden és a ruhádon, hogy igazán stílusos legyél!

2016. december 12.

 

 

jlo_champagne_dress.jpg

 

Csillogás, fény, jókedv, családi összejövetelek, rendezvények... erről szól részint a decemberünk. És arról, hogy megünnepeljük a sok-sok szép pillanatot. Nem is véletlen, hogy a pezsgő hangulatot a sminkben is az öltözködésben is átvettük már az utóbbi években. És milyen jól tettük! Mindenki emlékszik Jennifer Lopez gyönyörű ruhájára, amiben az Oscar-díj átadóra vonult be. Vagy Rumer Willis szexi öltözékére.

pezsgo_rumer_willis.jpg

 

pezsgo_katherine_heigl.jpg

A gyönyörű Kathrine Heigl is viselt már ebből az elegáns színből a vörös szőnyegen és mindig jól döntenek a sztárok, ha a pezsgő árnyalat mellett döntenek. És, ami a legérdekesebb, a kislányok ruhatárába is átment már ez a szín, hisz a legmenőbb tütük mind-mind bézses árnyalatokban tündökölnek. De mit tegyünk akkor, ha nem hívtak meg mostanában bennünket az Oscar-, vagy Emmy-díj átadójára, esküvőnk sem lesz, ahol ugye így sétálhatnánk az oltár elé és mégis szeretnénk a színt viselni? 

pezsgo_smink2.jpg

 

Sminkeljünk! Jó, most nem arra szeretnénk felszólítani mindenkit, hogy kezdjen el vadul vakolni, ha ma még nem tett fel semmit ma, hanem inkább a pezsgő szín viselését javasolnánk. Nyáron mindenképpen tudjuk használni ezt, a picit lebarnult bőrön gyönyörűen mutat. Ami igazán fontos, hogy nemcsak a szemhéjra használhatjuk, hanem a dekoltázsra és vállra is. Bánjuk vele csínján, főleg akkor, ha olyan festékünk van, ami csillámokat is tartalmaz. A kevesebb néha több elv itt is igaz. De most tél van, majd a báli időszakban villantunk, viszont most pulcsikban vagyunk leginkább, így koncentráljunk az arcunkra. A pezsgő árnyalatánál is tartsuk azt az elvet, hogy kifelé sötétítünk, akár barnával is párosíthatjuk ezt, bronzosabb árnyalatokkal. Ilyenkor a belső szemhéj kapja a pezsgőt, a külső része pedig a barnásat. Highlighterként is kitűnő választás, Ebben az esetben arra figyeljünk, hogy ne vigyük túlzásba. Nagyon szépen kinyitja a szemet. Nem kell megijedni, ugyanúgy húzhatunk tusvonalat ilyenkor is, ha ezt szeretnénk, igazán menő sminket készíthetünk így. Ügyesen visszacsempészhetjük még az arcunkra is, a pirosító fölé szórjunk egy picit az ecsettel, fényes hatást érhetünk el és ez már kiváló smink is lesz egy decemberi pezsgős koccintáshoz! 

 

pezsgos_bronzos_makeup.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4712042177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása