Nesze!szer

A Lush megint jól befürdet minket

2016. december 10.

 

 

lush_medvepuszi.jpg

 

Minden évben elképeszt bennünket a Lush kreativitása. És persze az is, hogy jó ügyeket támogatnak. De lássuk be, fürdőgolyó mániásoknak minden boltjuk maga a paradicsom. Idén karácsonyra is hoztunk haza ezt-azt. Ti vásároltatok már az idei felhozatalból? A Medvepuszi egy igazi fém medve és abban van minden jóság. A télapós fürdőbomba iszonyat jó, mert kívülről fehér és rózsaszín, de ahogy felenged, zöld lesz a víz tőle. Ja, másik kedvencünk, a gyurmaszappan is benne van, meg szappan is. Maga, a névadó, a Butterbear medve külön is kapható.

lush_medve.jpg

 

És amit ne hagyjatok ki, idén se, az a csillagos habürdő. The Magic of Christmas a neve, többször is felhasználható és iszonyat menő ajándék. Egyébként gyönyörű csomagok vannak a Lush-ban nem egyszerű választani, viszont garantált örömöt jelentenek. Na, megyünk is még egyet fürdeni! Csobb!

 

lush_csillag.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6712038001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása