Nesze!szer

Hello békák, 2017 Pantone színe a "levélzöld" lett!

2016. december 08.

 

 

greenery_nagy_2.jpg

 

greenery_fashion.jpg 

 

Este épp fürdőgolyóval szórakáztunk és azon ment a viccelődés, béka zöld lett a víz színe. Tulajdonképpen olyasmi árnyalat, mint amit néhány órája jelentett ki, illetve be a Pantone a következő év uralkodó színeként. Ez nem más mint a greenery, vagyis "levélzöld". Ez ugye nemcsak azt jelenti, hogy ilyen színű ruhák lesznek mindenhol januártól és a sminkekben is feltűnik majd az árnyalat, hanem mást is. Az aktuális árnyalat mindig egyfajta világ trendet is jelent, azt, amerre megyünk globálisan. Idén ugye a kis rózsaszín és kékecske voltak ezek, mindenki harmóniára vágyott (volna...). A 2017-es évben viszont a frissesség lesz előtérben, hisz a zöld mindig a természet, az új élet előretörését jelenti.

Persze, láttuk már ezt az árnyaltot a kifutókon is, de... azért lássuk be, idén főleg az erőteljesebb zöldek hódítottak, ami a Dolcétól már a Zaráig leszivárgott. Ha összevetjük ezt azzal, hogy asztrológia szempontból a Nap éve jön, ami azért sok jót jelent, mert maga az élet, az életöröm és a kreativitás is. (Az idei ugye a Mars éve volt, ami a harc bolygója... ) Szóval, jön itt a Pantone okosaitól a zöld, mint uralkodó szín és a Nap is, tehát lehetünk azért optimisták a jövőt illetően. Nyugi, karácsony idején még marad azért a karácsonyfa zöldjének árnyalata a trendben, nem kell lecserélni az összes csúnya pulcsit. Jövőre viszont éljenek a levelek és a békák! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4512034225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása