Nesze!szer

Ismerd meg legújabb gyermekdivat trendeket - beszállás előtt

Lovely You üzlet a Budapest Airport terminálján, csodás tütükkel

2016. december 04.

 

 

lovelyairpnyito_1.jpg

 

 

Tudtad, hogy már akkor sem kell lemondanod arról, hogy divatos legyen a gyermeked, vagy elképesztően cuki, ha nincs időd vásárolni a sok utazás miatt? Számunkra is meglepő volt, de a Budapest Airport terminálján működik egy Lovely You üzlet, ahol olyan márkák, mint a Laura Biagotti, Ferrari, Lacoste és Hugo Boss, a Monnalisa, Angel’s Face és a Nanam is jelen van. Minden Bódis  Boglárka divattervező kiváló ízlésének köszönhető, így el is mondjuk nektek, hogy idén az urbanista mintázatok, bohókás darabok, természetes színekben tündöklő, puha, kényelmes viseletet– jellemzi az téli gyermekdivatot.

A természetes színek dominálnak: megtalálható a falevelek vörösére hajazó terrakotta, a sötét lila és a barna különböző árnyalatai, amelyek a klasszikus fehér-fekete- szürke és kék alapdarabokat színesítik.  Az üzlet kínálata valóban sokrétű! Az olasz Nanam az újszülöttek és a csecsemők vezető márkájának számít nemcsak szülőhazájában, de a világon egyaránt. Ha keresztelőre, babalátogatóba készülünk, esetleg nemrég született kicsi a családban, akkor nincs kiválóbb ajándék egy Nanam darabnál, amelyek kiemelkedő minőségűek és emellett környezet- és bababarát anyagokból készülnek. A nagyobb kislányoknál egyértelműen továbbra is sláger a tütü. A habos-könnyed szoknya az Angel’s Face márkát 10 év alatt kis kézműves magánvállalkozásból az egyik legismertebb nemzetközi gyermekmárkává tette. A kisfiúknak a vezető spanyol brand, a Mayoral és az 1968 óta piacon lévő olasz Monnalisa darabjai közül is válogathatunk. A ruhákat Santoro táskák, pénztárcák és egyéb használati tárgyak egészítik ki, illetve Maximo sapkák, sálak és kesztyűk. Érdemes egy külön fejezetet szentelni a felnőtt piacról ismert high fashion márkáknak, amelyek gyermekkollekciói szintén megtalálhatóak az üzletben. A majd egy évszázada alapított Boss csupán egy évtizede döntött úgy, hogy belép a legkisebbek piacára, azóta rohamos fejlődésnek indult ez a részleg is. Természetesen egy reptéri boltból nem hiányozhat a Laura Biagotti márka sem, amely 50 évvel ezelőtt pont az Alitalia számára megtervezett uniformisaival indult el világhódító útjára, de ma már a legkisebbek is élvezhetik kínálatát. Világszerte a kisfiúk egyik legnagyobb kedvence a Lacoste, amely krokodil emblémáját az egykori alapító becenevének köszönheti. A Ferrari vörös színeit és egyedi kollekcióját senkinek sem kell bemutatni, Forma-1 rajongó apukák gyerekeinek kötelező ajándék. Valódi hiánypótló - nemcsak a repülőtér terminálján, de Budapesten is - a Lovely You gyermekruha- üzlet, ugyanis még a fővárosban sem lehet könnyen hozzájutni a legnagyobb high fashion brandek gyerek kollekciójához, pláne nem a vezető gyermekmárkákhoz, amelyek a legmagasabb minőséget képviselik ebben a kategóriában. Csite Zsolt, a Lovely You üzletvezetője elmondta: „Sokan nem is gondolják, hogy a felnőtt ruhákhoz képest, a designer gyermekruhák – akár ugyanazon márkán belül is – jóval kedvezőbb áron kaphatóak. Célunk az, hogy a legnevesebb divatmárkák gyermekkollekcióját, és a nemzetközileg is elismert gyermekmárkákat elhozzuk Magyarországra, és bemutassuk a repülőtér hazai valamint külföldi utazóközönségének. Ha valaki éppen utazik, érdemes betérnie a Lovely You-ba, hiszen itt olyan ruhákat vásárolhat ajándékba vagy a gyermekeinek, amelyeket máshol a városban nem.”

A Lovely You üzlet kínálatával és koncepciójával kiemelkedik a Budapest Airport üzletei közül.Egyrészt a terminálon nincs másik, kifejezetten gyerekekre szakosodott ruhaüzlet, másrészt rendkívül széles kínálatot tart. Az ünnepi időszak közeledtével egyre aktuálisabbá válik az ajándékok beszerzése, így éppen utazunk, akkor ne felejtsünk el betérni a Lovely You-ba, ahol beszerezhetjük gyermekeink ünnepi szettjeit vagy értékes ajándékkal lephetjük meg a család és a barátok legfiatalabb tagjait! És sokat utazó apukák, nincs több kifogás! Csak a szokásos kérdést kell elintézni: hanyast hord most a gyerek és már mehet is a válogatás! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7412021105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása