Nesze!szer

Párizsi sikk és szexi vonalak: a tegnapi Victoria's Secret show első képei

2016. december 01.

 

 

victorias-secret-2016-fashion-show-models-800x533.jpeg

 

Óriási "trüváj" volt idén, hogy a világ egyik legnagyobb divatbemutatója, amire milliók kíváncsiak a világban, most Párizsban került megrendezésre. Így, a Victoria's Secret angyalai már a twitteren és instán is az őrületbe kergették szexi repülős-becsekkolós képeikkel a rajongókat. És a tegnap esti show-ban sem volt hiba. A nagy veteránok közül Lily Aldridge és Adriana Lima is ott volt a színpadon alig valamiben és az újoncok is debütáltak. A csillogó show-t Bella Hadid nyitotta meg, de Gigi Hadid is ott lépdelt a kifutón, nem is akárhogy. Micsoda öröm lehetett ez Hadid mamának!

bella-hadid-2016-victorias-secret-fashion-show.jpg

 

gigi-hadid-2016-victorias-secret-fashion-show2.jpg

 

Irina Shayk és Kendall Jenner is erősen büntetett, most egy darabig ételt sem veszünk magunkhoz.. ja, de. A Fantasy Bra idén Jasmine Tookes hibátlan testén volt látható, de a kis filmben mutatunk még egyéb, csillogó érdekességeket, sok-sok Swarovski kristállyal. Lady Gaga, Bruno Mars és a The Weeknd is megtette a maga dolgát... ez utóbbi le sem tudta venni a szemét Belláról. Hiába, gyönyörűek voltak megint a lányok, bár kicsit sajnáljuk, hogy nem volt magyar angyal a kifutón. Sebaj, majd jövőre. 6 részből állt egyébként az egész, 6 erőteljes tourból. A teljes film a bemutatóról december 5-én kerül adásba és nyilván megdönti jó szokásához híven az összes nézettségi rekordot! Bravo, angels!

 

irina_shayk_terhes.jpg

 

Ps: azért némi bulvártól is hangos volt tegnap a színpad.. Irina Shayk  gyereket vár Bradley Coopertől, ami azért hír rendesen!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1812013946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása