Nesze!szer

Advent első hete

2016. november 27.

 

 

advent1_1.jpg

Ma elkezdődött az adventi felkészülés időszaka. Ez a belső munkáról szól, melynek végén megszületik a fény. És mi sokat tehetünk azért, hogy emelkedjünk, hogy sokkal, de sokkal jobban legyünk. 

Advent négy hétből áll, minden hétnek más az energiája, üzenete. Az első hét az igazságosságról szól. Ezen a héten Gábriel a "felelős"' arkangyal. Ilyenkor bőven lehet imádkozni gyermekáldásért, ha valaki erre vágyik, megjön a "válasz". Ezekben a napokban próbáljunk minél tisztábban, igazságosabban kommunikálni. Amennyire lehet, zárjuk ki a lehúzó tartalmú híradók, rémhírekkel sokkoló híradások nézését, hallgatását, mert erősödni fog kicsit a negatív oldal. Egészségügyi problémáinkon is sokat tudunk javítani, ha ebben az egy hétben többet foglalkozunk a lelkünkkel. Minden este gyújtsuk meg az első gyertyát, ha csak néhány percre is és keressük a belső csendet! Ezek érzelmi regeneráló napok is, tessék a szívügyeket, esetleges régi lenyomatokat (volt pasik hada) gyógyítani! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6212004030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása