Nesze!szer

Engedd el a feszültséget és nyerj 3 szettet a sloggitól!

2016. november 26.

 

 

engedd_el.jpg

 

Ez az utóbbi idők egyik kedvenc kampánya a számunkra. A sloggi ugyanis arra hívja fel a figyelmet, hogy engedjük el az elvárásokat és legyünk szabadok. Mert ugye a mindennapokban el kell menni a munkahelyre, ehhez jól kell kinézni, felöltözni, az összes mélre válaszolni, utána az edzőterembe odaérni, a baráti vacsoráról nem elkésni és sok-sok ilyen pont van, amit naponta ki akarunk pipálni a listáról. A sor pedig egyre hosszabb és hosszabb...A sloggi ebben a kampányában most arra szeretne ösztönözni bennünket, hogy lépjünk egyet hátra, figyeljünk magunkra "Engedd el" magad! A lényeg, hogy ne veszítsük el ebben az őrült rohanásban a legfontosabbat: saját magunkat!

Lazíts néha, engedd ki a kezedből a gyeplőt, nem kell mindenre rágörcsölni. Nincs baj, ha nem válaszol meg még ötszáz mélt és akkor sem, ha lisztes lesz a konyha padlója... már attól is simábbak az idegeink, hogy ezt leírjuk...

A fókuszban a kampány során a slogginál két termékcsalád van, az EverNew Lace és Wow Breeze. Az előbbinél kifejezetten ehhez az üzenethez kerültek nagyon szép csipkék a darabokra és ami még fantasztikusabb, hogy ezek annyira jól bírják a mosást, hogy a cég örök garanciát vállal rá. A Wow Breeze pedig az ultra könnyű viselet, szinte nem is érzed, hogy valami tartja a cicijeidet. Nem hagynak nyomot a bőrön és a ruhádnál sem lesz olyan érzésed, hogy átugrik a fehérnemű az anyagon. Halkan megjegyezzük, a közelgő ünnepek alkalmával kiváló választás feszülősebb rucik alá is, mi már be is szereztünk egy szettet!

Apropó, szett! Mi lenne, ha picit elengednétek magatokat és nem a munkán pörögnétek, inkább játszanátok velünk egyet? 3 fehérnemű szettet nyerhettek a sloggi és a Nesze!szer közös játékán! (Mi megmutatjuk néhány mostani kedvencünket tőlük!) Nincs más dolgotok, mint:

1. Osszad meg ezt a postot!

2. Lájkold a Sloggi facebook oldalát (ITT)

3. A Nesze!szer facebookos oldalán válaszolj arra a kérdésre, a EverNew Lace kollekció darabjaira milyen garanciát kapsz a sloggitól?

 

sloggi_evernew_lace_mood_aw2016.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2011994616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása